"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אמר לא ללברון ג'יימס: המאמן שסירב לעשרות מיליונים מלוס אנג'לס לייקרס
הלייקרס ימשיכו לחפש מאמן, לאחר שאלוף המכללות בשנתיים האחרונות החליט להמשיך בתפקידו הנוכחי חרף על אף שחוזהו קטן ביותר מחצי מזה שהוצע לו ב-NBA • הסכומים המדהימים, שהיו מציבים אותו בשורה לצד המאמנים הבכירים בעולם, בפנים

Loading...

ג'יילן בראון מדבר על הזכייה בתואר ה-MVP / מתוך X

אמר לא ללברון ג'יימס: המאמן שסירב לעשרות מיליונים מלוס אנג'לס לייקרס

הלייקרס ימשיכו לחפש מאמן, לאחר שאלוף המכללות בשנתיים האחרונות החליט להמשיך בתפקידו הנוכחי חרף על אף שחוזהו קטן ביותר מחצי מזה שהוצע לו ב-NBA • הסכומים המדהימים, שהיו מציבים אותו בשורה לצד המאמנים הבכירים בעולם, בפנים

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

את התשובה הזו לא ציפו לקבל בלוס אנג'לס. מאמן המכללות דן הרלי סירב להצעת ענק מהלייקרס ובמקום זאת החליט להמשיך בתפקידו בקונטיקט, אותה הוביל לזכייה באליפות המכללות בשנתיים האחרונות.

הרלי מעולם לא אימן ב-NBA, אך זה לא מנע מהלייקרס להציע לו חוזה עצום של 70 מיליון דולר לשש השנים הבאות. אם הרלי בן ה-51 היה מסכים להגיע לעיר המלאכים, הוא היה הופך לאחת מששת המאמנים המשתכרים בליגת הכדורסל הטובה בעולם. לשם השוואה, בשנה שעברה הוא חתם לשש שנים בקונטיקט תמורת 32.1 מיליון דולר. הרלי סיפר לכתב ESPN אדריאן ווז'נרובסקי שהלייקרס היו משכנעים, אבל שהוא אהב את מה שהצליח לבנות במכללה.

אנתוני דייויס ולברון ג'יימס. עדיין ללא מאמן, צילום: USA TODAY Sports

ומה הלאה? כשבפתח דראפט ה-NBA ופתיחת שוק השחקנים החופשיים, הקבוצה תמשיך בחיפושי המאמן. שני השמות שהוזכרו הם עוזר אמן ניו אורלינס ג'יימס בורגו, כמו גם ג'יי ג'יי רדיק.

על שחקן העבר שחולק כיום פודקאסט עם כוכב הלייקרס לברון ג'יימס נטען כי הוא כבר בדרך לתפקיד, אך הדיווח הזה הופרך. כעת הוא צפוי לקיים ראיון רשמי ראושן עם ראשי הלייקרס. לברון ג'יימס מצידו יכול להפוך לשחקן חופשי, אך ההערכות הן שבכל מקרה יישאר בלייקרס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...