"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווחים בספרד: אקס ליגת העל מועמד לריאל מדריד

אקסבייר רת'אן-מייז, ששיחק בבני הרצליה בסוף עונת 2018/19 ולא הצליח להציל אותה מירידת ליגה, חווה עונת פריצה בגיל 30 בייניסי הרוסית וסומן להגיע לסגנית אלופת אירופה

0השמעה
אקסבייר רת'אן-מייז , אלן שיבר
אקסבייר רת'אן-מייז. צילום: אלן שיבר

ריאל מדריד הפסידה את תואר היורוליג והעיתונאים ברחבי אירופה כבר מתחילים לחשוב על העונה הבאה, בה האימפריה תנסה להשיב לעצמה את התואר ולזכות בפעם ה-12 בליגה הבכירה ביבשת.

השחקן היחיד שבוודאות יעזוב הוא רודי פרננדס, שהודיע על פרישה בסיום העונה. שחקנים נוספים שמועמדים לעזוב עם סרחיו רודריגס ופביאן קוזר הוותיקים, כמו גם מריו הזוניה ו-ונסן פוארייה שמחוזרים רבות על ידי קבוצות אחרות ביבשת כמו ברצלונה ואנדולו אפס בהתאמה.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

לצד לורנזו בראון, עליו דיווחנו כאן כמועמד לעבור לבלאנקוס גם בעקבות הדרכון הספרדי שלו, שם אחד נוסף שמוכר לעכברי הכדורסל הישראלי עלה לכותרות - אקסבייר רת'אן-מייז, ששיחק בבני הרצליה בסיום עונת 2018/19.

אקסבייר רת'אן-מייז מול ניב משגב, צילום: סוכנות ג׳יני

בגיל 30, הרכז הקנדי עשה קפיצת מדרגה במדי ייניסי הרוסית והוזכר כמועמד בכיר להצטרף לבלאנקוס בעונה הבאה. העונה ב-VTB הוא קלע 25.7 נקודות בממוצע עם 5.4 ריב' ו-4.5 אס'.

בהרצליה, רת'אן-מייז שיחק עשרה משחקים בסך הכל תחת אריק שיבק ולא הרשים יותר מדי. את התקופה שלו בארץ הוא סיים עם ממוצעים של 13.1 נק' ו-3.4 אס', כאשר משחק השיא הגיע בניצחון על עירוני נהריה שם קלע 28 נק'. בסיום אותה עונה הקבוצה ירדה לליגה הלאומית מהמקום האחרון בטבלה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אקסבייר רת'אן-מייז נשמר על ידי עמית שמחון, צילום: עודד קרני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר