"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רק ככה: שיא מועדון חדש ניצח למיאמי את המשחק מול בוסטון

פלייאוף ה-NBA: ההיט השוו את הסדרה מול הסלטיקס ל-1:1 אחרי ניצחון 101:111 ואודות למטח שלשות בלתי פוסק • אוקלהומה כבר ב-0:2 על ניו אורלינס אחרי 92:124

,עודכן
0השמעה

לברון ג'יימס עצבני אחרי ההפסד לדנבר נאגטס

לא הולכת לשום מקום.פלייאוף ה-NBA המשיך הלילה (בין רביעי לחמישי) עם שני משחקים נוספים, כשבמוקד: מיאמי היט גברה על בוסטון סלטיקס במשחק השני, גנבה לה את הביתיות, והשוותה את הסדרה ל-1:1.

גם בלי הכוכב שלהם ג'ימי באטלר, ההיט ניצחו 101:111 אודות לתצוגה גדולה מחוץ לקשת: 23 שלשות ב-53 אחוזים ששווים לשיא מועדון חדש עבור החבורה מפלורידה.

טיילר הירו הוביל את מיאמי עם 24 נקודות, 14 אסיסטים ו-6 שלשות, קיילב מרטין ובאם אדבאיו סיימו עם 21 נקודות כל אחד. בצד השני, 33 של ג'יילן בראון ו-28 של ג'ייסון טייטום לא הספיקו.

טיילר הירו משמאל. מיאמי ב-1:1 מול בוסטון,צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחק נוסף, אוקלהומה שייטה ל-0:2 קליל על ניו אורלינס עם 92:124 גדול במשחק 2. הריצה של הת'אנדר החלה באמצע הרבע הראשון ומשם אי אפשר היה לעצור אותם. שיי גילג'ס אלכסנדר הוביל את קלעי אוקלהומה עם 33, ג'יילן וויליאמס תרם 21.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר