"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בדאלאס תוהים: "למה מתעלמים מלוקה דונצ'יץ'?"
הכוכב הסלובני של המאבריקס סיים כמלך הסלים של העונה, אבל נותר בצד אצל התקשורת האמריקאית בדיון על השחקן המצטיין של העונה • גם הבעלים החלקי הגיב

Loading...

דני אבדיה מדבר לאחר נחיתתו בישראל / צילום: שמואל בוכריס

בדאלאס תוהים: "למה מתעלמים מלוקה דונצ'יץ'?"

הכוכב הסלובני של המאבריקס סיים כמלך הסלים של העונה, אבל נותר בצד אצל התקשורת האמריקאית בדיון על השחקן המצטיין של העונה • גם הבעלים החלקי הגיב

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לוקה דונצ'יץ' סיים את עונת 2023/24 עם 33.9 נקודות, 9.2 ריבאונדים ו-9.8 אסיסטים ב-70 משחקים, כשהוא מוביל את דאלאס מאבריקס למקום החמישי במערב הצפוף. לכאורה, מדובר במספרים שלפני מספר שנים היו מזכים אותו בוודאות בתואר ה-MVP, אבל בטקסס טוענים כי התקשורת בארה"ב היא הסיבה שהוא לא אחד מהמועמדים הבולטים לזכייה.

"שאלה כנה: למה התקשורת של המדינה לא דוחפת את לוקה לתוך הדיון של ה-MVP?" צייץ לנדון תומאס בחשבון ה-X שלו. "אם שחקן אחר היה רושם 34/10/9 בקבוצה עם המאזן השישי בטיבו ב-NBA וחמישה שחקני רוטציה שמחסירים מעל 20 משחקים אז הוא היה מקבל דחיפה".

בתגובות הסכימו איתו והביאו סיבות. אוהד אחד כתב "כי הוא לבן ואירופאי", אחר כתב "אם לברון ג'יימס, ג'ייסון טייטום, קוואי לאנרד היו עם השורה הסטטיסטית הזו, הם היו MVP ללא קשר למאזן". מי שהגדיל לעשות הוא הבעלים החלקי של המאבס, מארק קיובן, שציטט את הציוץ וכתב "MVP".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...