טורניר המכללות בכדורסל, המארץ' מאדנס, יצא לדרך ועומד להיות אחד המעניינים ביותר, עם רייטינג גדול בטלוויזיה (משודר גם בארץ) וקהל גדול ביציעים שמחכה לראות מי תהיה אלופת 2024. בין כולם, יעמוד על הקווים של אוניברסיטת פלורידה, טוד גולדן, שעומד למשוך הרבה תשומת לב, לאו דווקא בגלל הדרך בה הוא מאמן את שחקניו.
שאקיל אוניל מברך את קווין דוראנט שעקף אותו ברשימת קלעי כל הזמנים | רשת X
גולדן בן ה-38 סגר את העשור הראשון של המאה ה-21 עם צמד עונות במדים הירוקים של מכבי חיפה. הוא שיחק על תקן של מתאזרח, ולמען האמת לא הותיר אחריו רושם רב. עם זאת, הוא צמח מהר מאוד בתפקידי אימון שונים במכללות בארצות הברית, עד שהגיע לפלורידה הגדולה.
גולדן, שמהיום הראשון של המלחמה עומד לצד ישראל, גם מצא דרך מקורית להביע את דעתו על הנעשה בישראל, והחליט להופיע לכל אחד ממשחקי הקבוצה שלו עם נעליים מיוחדות שעליהן סמל מגן דוד אדום וכיתוב תואם באנגלית ובעברית. ברשתות החברתיות מיהרו להגיב - הרוב המוחלט לטובה.
אוהדי האוניברסיטה ביקשו לדעת אם יש דרך לקנות את הנעליים המיוחדות, אחרים בירכו אותו על נקיטת העמדה והתמיכה, ואף היה אוהד אחד של היריבה הראשונה של פלורידיה, אוניברסיטת קולורדו, שהביע גם הוא את הערכתו לגולדן: "Nothing but respect".
