וושינגטון וויזארדס השיגה הלילה (בין חמישי לשישי) ניצחון מפתיע 102:109 על סקרמנטו קינגס. דני אבדיה חזר לשחק אחרי שלושה משחקים בחוץ בגלל פציעה, קלע 17 נק', לקח 9 ריבאונדים ומסר 5 אסיסטים ב-32 דק'.
בסך הכל, אבדיה עומד על רצף של תשעה משחקים בספרות כפולות, כשבכל אחד מהם הוא קלע 14 ומעלה. הניצחון קטע רצף של חמישה הפסדים עבור הוויזארדס, שעדיין מחזיקים במאזן הגרוע ביותר ב-NBA עם 12 ניצחונות לעומת 58 הפסדים.
הכתב גרג פינברג החמיא לישראל על רבע אחרון נהדר: "הוא השתלט על המשחק בדקות החשובות". אי אפשר להתעלם מהעובדה שבלי אבדיה, וושינגטון הפסידה את כל שלושת המשחקים בפיגור של מעל 20 נק'. יחד עם זאת, בכל ששת המשחקים העונה בהם הישראלי נעדר, וושינגטון לא הצליחה לנצח.
"דני עזר לנו מאוד לשלוט בריבאונד, כמו שהוא עושה תמיד. אנחנו כבר מצפים ממנו לקבל את התרומה הזו, זה לא מפתיע אותנו", אמר מאמן וושינגטון בריאן קיף בסיום. הישראלי אמר: "אני רוצה להיות מנהיג הגנתי, ולהמשיך להיות יציב. עם הניסיון, העבודה הקשה וההזדמנויות, אני מאמין שזה יבוא".
אבדיה אמר בסיום על השחקנים הצעירים שמקבלים הזדמנות לאחרונה: "אני רואה אותם עובדים קשה כל יום, כשהם מקבלים הזדמנות הם נותנים את כל מה שיש להם על הפרקט ומשחקים באגרסיביות, הם נלחמים".
קייל קוזמה, שהוביל את הוויזארדס עם 31 נק' אמר: "כל ניצחון הוא ניצחון גדול. הכל עניין של לשחק ביחד ולשחק חזק, לשחק חכם. אני מרגיש שזה היה אחד המשחקים החכמים יותר ששיחקנו כל השנה, מההתחלה ועד הסוף".

