"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ויקטור וומבניאמה מתקרב לקואדרופל-דאבל: "הוא יעשה דברים שעוד לא ראינו"
הכוכב הצרפתי של סן אנטוניו סיים משחק עם שורה סטטיסטית 33 נק', 15 ריב', 7 אסיסטים ו-7 חסימות • מאמנו גרג פופוביץ': "הוא נהיה יותר ויותר חזק, יותר ויותר ממושמע, יותר ויותר רגיל למגע שהוא מקבל, לתשומת הלב שהוא מקבל"

Loading...

סל ניצחון נדיר של קיירי אירווינג ב-NBA / דאלאס מאבריקס

ויקטור וומבניאמה מתקרב לקואדרופל-דאבל: "הוא יעשה דברים שעוד לא ראינו"

הכוכב הצרפתי של סן אנטוניו סיים משחק עם שורה סטטיסטית 33 נק', 15 ריב', 7 אסיסטים ו-7 חסימות • מאמנו גרג פופוביץ': "הוא נהיה יותר ויותר חזק, יותר ויותר ממושמע, יותר ויותר רגיל למגע שהוא מקבל, לתשומת הלב שהוא מקבל"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ויקטור וומבניאמה סיים הלילה (בין ראשון לשני) עוד משחק נדיר עם 33 נק', 15 ריב', 7 אסיסטים ו-7 חסימות, וממשיך להיראות כמו השחקן החמישי בהיסטוריה שיוכל להשיג הקואדרופל-דאבל בתולדות ה-NBA.

וומבאניאמה הוא השחקן הראשון בתולדות ה-NBA עם 30+ נקודות, 15+ ריבאונדים, 5+ אסיסטים ו-5+ חסימות תוך כדי קליעה של 50% מהשדה במשחק בליגה הטובה בעולם.

"הוא צעיר רב-כישרונות, והוא הולך להראות לנו דברים שאף אחד מאיתנו לא ראה מעולם. זה היה אחד מהם", אמר גרג פופוביץ' במסיבת העיתונאים שאחרי המשחק.

"הוא נהיה יותר ויותר חזק, יותר ויותר ממושמע, יותר ויותר רגיל למגע שהוא מקבל, לתשומת הלב שהוא מקבל", הסביר פופ. "זו עמדה קשה עבורו להיות בה. הוא מתמודד עם זה ויש לו חוכמת משחק די טובה".

רק ארבעה שחקני NBA הצליחו להשיג סטטיסטיקה של ארבעה נתונים דו ספרתיים במשחק: דייוויד רובינסון, האקים אולאג'ואן, נייט ת'ורמונד ואלווין רוברטסון.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ויקטור וומבניאמה. מתקרב להיסטוריה, צילום: USA TODAY Sport
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...