דני אבדיה נמצא בעונתו הרביעית ב-NBA ואין עוררין על כך שבחודשים האחרונים הוא עשה קפיצת מדרגה משמעותית במעמד שלו בוושינגטון וויזארדס וביכולת שלו. אחרי שקיבל חוזה חדש לפני שהחלה העונה, הפורוורד הישראלי גם זכה לשדרוג מקצועי, הוא מקבל הרבה יותר דקות ממאמניו ובתקופה האחרונה הוא מוכיח את עצמו על הפרקט, כמעט מדי משחק.
במסגרת המדור החדש של "ישראל היום" - ״איפה הייתם ומה עשיתם״, אבי סגל שוחח עם אנדרו קנדי, אחד הזרים הגדולים ששיחקו בישראל, כוכב האליפות של הפועל גליל עליון בעונת 1992/3 ומי שמשמש כיום כסקאוט של הוויזארדס ורואה מקרוב את הפריחה של אבדיה.
״לפני הכל הוא בחור נהדר. הוא מתקדם כל הזמן. הוא משפר את הקליעה והמסירה ונמצא בכיוון הנכון", אמר קנדי. "היה לו את המשחק של ה-43 נקודות שאף אחד לא ציפה לו. אני מאוד שמח עם ההתקדמות שלו. הוא בחור צעיר שלפני הכל עובד מאוד קשה והעתיד שלו נראה מבריק. המטרה של המועדון היא להקיף אותו בכמה שיותר שחקנים טובים כדי שנהפוך לקבוצה מנצחת ומצליחה בעתיד״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
