שאקיל אוניל מטיל ספק בגדולה של לברון ג'יימס? "מעולם לא שמעתי שחקן אומר שהוא מפחד מלברון", אמר כוכב העבר בפודקאסט בארצות הברית.
"כן שמעתי שחקנים, וזה כולל אותי, אומרים שהם פחדו ממייקל ג'ורדן. כן שמעתי שחקנים אומרים שהם פחדו מקובי בראיינט, שחקן שחושש מלשחק נגד לברון עוד לא שמעתי". אוניל, חבר היכל התהילה של ה-NBA ופרשן ב-TNT, אמר את הדברים בזמן ששוחח עם גארד מיאמי היט לשעבר מריו צ'אלמרס, שזכה בשתי טבעות אליפות עם ג'יימס במיאמי, ב-"The Big Podcast", בהנחייתו.
אוניל המשיך ותיאר את ג'יימס כ"בחור נחמד" לאחר שצ'אלמרס אמר שפעם הוא התמודד עם תגובה נגדית בעבר על אותה דעה כמו של שאק. "הרגו אותי בגלל זה", אמר צ'אלמרס. "לא חשבתי ששחקנים באמת מפחדים מלברון, כמו שפחדו מג'ורדן".
"זה לא ששחקנים לא צריכים לפחד מלברון", אמר צ'אלמרס, והוסיף: "אני רק חושב... בסופו של יום, הוא עבר כל כך הרבה שהוא רצה שיאהבו אותו. אז, זה היה בערך כמו...'אני הולך לעשות דברים כדי שאנשים יאהבו אותי, אנשים יכבדו אותי'".

