"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סערת המחווה לחטופים במשחק ה-NBA: "הקהילה היהודית בטורונטו זכאית להסבר"
הארגון היהודי "בני ברית קנדה" דורש הסברים אחרי שבמשחק בין טורונטו לברוקלין נמנע מאוהד להיכנס למשחק כשהוא לובש חולצה ודיסקית למען החטופים • המועמד לראשות הממשלה, פייר פואלייבר, גינה את חברת MLSE שמפעילה את האולם בטורונטו: "זו בושה שהם לא התירו לאוהד הזה להיכנס"

Loading...

מהומה אלימה ב-NBA / קרדיט: NBA Buzz

סערת המחווה לחטופים במשחק ה-NBA: "הקהילה היהודית בטורונטו זכאית להסבר"

הארגון היהודי "בני ברית קנדה" דורש הסברים אחרי שבמשחק בין טורונטו לברוקלין נמנע מאוהד להיכנס למשחק כשהוא לובש חולצה ודיסקית למען החטופים • המועמד לראשות הממשלה, פייר פואלייבר, גינה את חברת MLSE שמפעילה את האולם בטורונטו: "זו בושה שהם לא התירו לאוהד הזה להיכנס"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"הקהילה היהודית של טורונטו זכאית להסבר", טוען הארגון היהודי "בני ברית קנדה", אחרי התקרית במשחק ה-NBA בין טורונטו ראפטורס לברוקלין נטס בסוף השבוע, שבה נמנע מאוהד להיכנס למשחק כשהוא לובש חולצה שעליה מגן דוד והכיתוב: "שחררו את החטופים שלנו".

"איך סוודר עם מגן דוד שקורא לשחרור בני ערובה חפים מפשע, המוחזקים בידי טרוריסטים, נחשב 'וולגרי', 'מפלה' או 'חסרי כבוד'? אנחנו מתקשים להבין את האופן הסובייקטיבי שבו נראה שה'מדיניות' שלכם נאכפת, וקיווינו שתוכלו לספק קצת הבהרות", פנה הארגון היהודי לקבוצה ולהיכל "סקוטיבנק ארנה".

"ברצוננו גם לדעת אילו פעולות אתם עומדים לנקוט כדי לתקן מצב זה ולהבטיח שהאוהדים היהודים ירגישו בנוח להשתתף באירועים שלכם בעתיד".

גם אנשי ציבור בכירים בקנדה התקוממו. המועמד לראשות הממשלה, פייר פואלייבר, גינה את חברת MLSE שמפעילה את האולם בטורונטו: "זו בושה שהם לא התירו לאוהד הזה להיכנס. MLSE חייבת להתנצל ולוודא שדבר כזה לא יקרה שוב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
המשחק בין טורונטו לברוקלין, צילום: USA TODAY Sports
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...