"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"זה מגוחך ממש, אני מעדיף לצאת לחופש": אחרי תשעה ימים בקבוצה, דוק ריברס קיבל תפקיד שהוא ממש לא רוצה
מאמנה החדש של מילווקי באקס צפוי להדריך את קבצת המזרח באולסטאר, למרות שהספיק לעמוד על הקווים בשלושה משחקים בלבד • ואיך יאניס אנטטקומפו הגיב לידיעה?
דוק ריברס. "זה מגוחך". צילום: USA TODAY

"זה מגוחך ממש, אני מעדיף לצאת לחופש": אחרי תשעה ימים בקבוצה, דוק ריברס קיבל תפקיד שהוא ממש לא רוצה

מאמנה החדש של מילווקי באקס צפוי להדריך את קבצת המזרח באולסטאר, למרות שהספיק לעמוד על הקווים בשלושה משחקים בלבד • ואיך יאניס אנטטקומפו הגיב לידיעה?

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רק לפני תשעה ימים דוק ריברס מונה להיות מאמנה של מילווקי באקס, וגם הוא יודע שהעובדה כי הוא מונה למאמן קבוצת המזרח באולסטאר קצת מגוחכת: "זה גרוע עד כדי גיחוך. זה באמת כך", אמר ריברס לאחר הניצחון של קבוצתו בדאלאס במוצאי שבת, כשהמשך התייחס למאמן שהחליף בתפקיד וצפוי לקבל בונוס שמן בעקבות כך: "טוב, אדריאן גריפין כנראה הולך להרוויח קצת כסף, זה בטוח, זה אחד מהדברים המוזרים האלה"

ריברס קיבל את התפקיד בזכות העובדה שקבוצתו מחזיקה במאזן השני הטוב ביותר במזרח, אחרי בוסטון סלטיקס, אך מאמנה ג'ו מאזולה אימן בשנה שעברה באולסטאר ולכן נבצר ממנו לעשות זאת העונה. זאת תהיה הפעם הרביעית בה ריברס מופיע באולסטאר אחרי שעשה זאת ב-2008, 2011 ו-2021.

"אולי אני אשלח את הצוות שלי, ואני אצא לחופשה, אני מעדיף את זה", הוסיף ריברס בחיוך והמשיך: "אני הולך לדבר על זה עם אדם סילבר. אני חושב שאדם הוא אדם טוב. אני חושב שהוא יבין".

אדם נוסף שהיה מופתע מהמינוי הוא יאניס אנטטקומפו שהגיב: "הוא הולך לאמן את המשחק? זה די מצחיק. אפילו לא דיברנו על זה בחדר ההלבשה"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ריברס ויאניס. "לא דיברנו על זה בחדר ההלבשה", צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...