"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יפספס את ה-MVP? הפציעה המדאיגה של ג'ואל אמביד

דווקא באחת מעונותיו הטובות ביותר, הסנטר נפצע במהלך המשחק נגד גולדן סטייט ווריורס וקרע את המניסקוס • בעקבות כך הוא עלול להפסיד את ההזדמנות לזכות בתואר שנה שנייה ברציפות • נחשפו המחליפים באול-סטאר

,עודכן
0השמעה
ג'ואל אמביד. יפספס את ה-MVP?. צילום: AP

הכל היה מוכן לפעם השנייה ברצף בה ג'ואל אמביד זוכה בתואר ה-MVP של הליגה הסדירה ב-NBA, הכל, חוץ מהברך שלו. על פי הדיווחים בארצות הברית, הסנטר הענק שמעמיד ממוצעים מטורפים של 35.3 נקודות עם 11.3 ריבאונדים ו-5.7 אסיסטים למשחק, קרע באופן חלקי את המינסקוס במהלך המשחק נגד גולדן סטייט ווריורס, וצפוי להיעדר ממספר משחקים.

מארק גאסול נפרד מהכדורסל // מתוך X

הבעיה של אמביד נעוצה בכך שהוא כבר פספס 13 משחקים מתוך 17 אפשריים בהתאם לחוקים החדשים של הליגה, לפיהם שחקן צריך לשחק 65 משחקים בשביל להיות מועמד לפרסים האישיים. חוק זה, שנקבע יחד עם איגוד השחקנים, נועד למנוע תופעות של "ניהול עומסים" ותופעות בהן שחקנים כמו אמביד - שזכה בשנה שעברה בה שיחק 66 משחקים - מפספסים משחקים גדולים.

אירוע נוסף אותו אמביד ככל הנראה יפספס הוא סוף שבוע האול-סטאר שצפוי להתקיים בעוד כשבועיים באינדיאלפוליס. הלילה פורסמו רשימות המחליפים שזכו להיכנס לאירוע היוקרתי. סטף קרי יפתח על הספסל של המערב יחד עם דווין בוקר, אנתוני אדוורדס, פול ג׳ורג׳, קוואי לנארד, אנתוני דייויס וקארל אנתוני טאונס. על הספסל של המזרח ישבו ג׳יילן ברונסון, טייריס מקסי, דונובן מיצ׳ל, פאולו באנקרו, ג׳וליוס רנדל, באם אדבאיו וג׳יילן בראון.

The 2024#NBAAllStarRosters!pic.twitter.com/MVCan5VWV0

— NBA (@NBA)February 2, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר