"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"טוני פארקר שם אשמה על אחרים, ומתנער מאחריות"
ב"באסקט ניוז" תקפו את אגדת ה-NBA על ההתנהלות כבעלים וילרבאן מהיורוליג: "הקבוצה שלו בינונית, אין דרך אחרת לתאר את זה"
טוני פארקר. צילום: EPA

"טוני פארקר שם אשמה על אחרים, ומתנער מאחריות"

ב"באסקט ניוז" תקפו את אגדת ה-NBA על ההתנהלות כבעלים וילרבאן מהיורוליג: "הקבוצה שלו בינונית, אין דרך אחרת לתאר את זה"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ב"באסקט ניוז" תקפו היום (שני) את אגדת ה-NBA, טוני פארקר, על ההתנהלות כבעלים של וילרבאן מהיורוליג.

"הקבוצה שלו בינונית, אין דרך אחרת לתאר את זה", נכתב בטור שעסק במצב הקבוצה והחלפת המאמנים, "טוני פארקר שם אשמה על אחרים, ומתנער מאחריות. הבעיות האמיתיות של הקבוצה הן לא על הספסל".

פיטוריו האחרונים של ג'אנמרקו פוצקו מווילרבאן משכו את מירב תשומת הלב של מנכ"ל ארגון המאמנים ביורוליג, וראן סאסיק. כידוע, הקבוצה של טוני פארקר כבר פיטרה העונה שני מאמנים: "ההצהרות של פארקר לא רק משפיעות על הארגון שלו, אלא גם מעלות שאלות לגבי קבלת ההחלטות שלו", טען סאסיק.

לנוכח האירועים, הוא הציע שיתוף פעולה של היורוליג ושל ארגון השחקנים כדי לאפשר טריידים לחילופי שחקנים החל מהעונה הבאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...