מייק ג'יימס, כוכב היורוליג ושחקנה של מונאקו, התראיין היום (חמישי) לגוף התקשורת "Sportal" בסרביה, וחשף לא מעט פרטים מעניינים.
הגארד התייחס לשמועות שניהל מגעים עם אולימפיאקוס במהלך הקיץ: "אני מכבד מאוד את גיורגוס ברצוקאס. אני חושב שדיברנו עם קבוצות אחרות בעבר ועל האפשרות שאלך לשם ואולי יהיה עניין הדדי בעתיד. מי יודע; אבל אני שחקן של מונאקו".
"יוון זה מקום שאני אוהב ואני תמיד מעדיף לחיות במקומות שאני אוהב וליהנות מהם. כן, אני תמיד נהנה מיוון ותמיד אזכור זאת אם אמצא את עצמי מחפש קבוצה חדשה".
ג'יימס נשאל על חברו קווין דוראנט, ששיתף איתו בפעולה בברוקלין נטס, והביע רצון לשחק באירופה. הגארד הסביר: "כשהוא אמר את זה, זה פשוט יצא כמו משהו גדול יותר. אני בספק אם הוא אי פעם ישחק כאן. אני חושב שהוא פשוט נהנה מהזמן שלו כאן ואמר את זה כדי לשמח כמה אנשים".
על החיים במונאקו: "זו השנה האחרונה שלי בחוזה. לא דיברנו על הארכה או משהו כזה", הדגיש ג'יימס. "אני אוהב את החיים בצרפת, את האוכל ואת הקרבה לחוף הים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


