הרבה ישראלים היו שמחים לראות את דני אבדיה עוזב בטרייד את וושינגטון וויזארדס. הישראלי, שרק הקיץ האריך חוזה ב-NBA, מוצא את עצמו באחת הקבוצות החלשות ביותר העונה.
באתר "Fadeaway World" עסקו היום בעתידה של קבוצה קצת מצליחה קצת יותר, לפחות העונה - לוס אנג'לס קליפרס. הקבוצה מעיר המלאכים עומדת על מאזן של 10-17, אבל הכתב פראן לייבה, מאמין שאבדיה יכול להפוך את הקליפרס לטובים עוד יותר.
הוא סימן חמישה שחקנים (ניקולה ווצ'ביץ', קלינט קאפלה, דוריאן פיני-סמית' ואלכס קארוסו) שיכולים להגיע ל-LA בטרייד, ושם את אבדיה מעל כולם כאופציה הטובה ביותר.
הוא הסביר: "אבדיה יכול למצוא בית הולם בקליפרס, קבוצה עם שאיפות פלייאוף שעשויה להפיק תועלת מהרבגוניות ומערך הכישורים שלו. היכולת של אבדיה לתרום בקליעה ובריבאונד הופכת אותו לנכס בעל ערך עבור קבוצה שרוצה לחזק את הרוטציה שלה".
היכולת של אבדיה לשמור על מספר עמדות יוסיף גמישות הגנתית לקליפרס, בנוסף, היכולת שלו לרווח את הפרקט ולתרום כפליימייקר משני משלימה את הכישרונות ההתקפיים של כוכבי הקליפרס (ווסטברוק, הארדן, קוואי ופול ג'ורג')".
הכתב המשיך וטען: "הסביבה התחרותית של הקליפרס תספק לאבדיה הזדמנות להתמודד ולהתפתח לצד שחקנים מבוססים. הוא יוכל לחדד עוד יותר את כישוריו ולתרום משמעותית להצלחת הקבוצה כפי שעשה חברו לשעבר, רוי האצ'ימורה, בלייקרס".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

