שתי טכניות והרחקה: צפו בעימות המביך בין לברון ג'יימס למאמן יוסטון

אימה אודוקה, מאמן הרוקטס היה עצבני לאורך כל המשחק מול הלייקרס, התעמת עם הכוכב ובסוף הורחק על ידי השופטים בגלל שצבר שתי טכניות • וגם: הסל המשוגע של "המלך"

אודוקה מתעמת עם לברון, הלילה. צילום: USA TODAY Sports

לוס אנג'לס לייקרס עלתה הלילה (בין שבת לראשון) למאזן 9:12 לאחר ניצחון על יוסטון 97:107, שמנגד לא הצליחה עדיין לנצח בחוץ העונה. אנתוני דייויס קלע 27 נקודות וקלט 14 ריבאונדים, אוסטין ריבס הוסיף 18 מהספסל, ולברון ג'יימס הוסיף 16 נקודות ו-7 אסיסטים עבור הקבוצה מעיר המלאכים, אבל מה שייזכרו מהמשחק הזה לא קשור כל כך לכדורסל.

מה שייזכרו זה עימות מביך בין לברון למאמן המפסיד אימה אודוקה, שגרמה להרחתקו של האחרון. אודוקה היה עצבני במשך כל המשחק ולא הפסיק להתלונן לשופטים כשהשיא הגיע לאחר קרב דחיפות בין השחקנים.  השניים התעמתו מול השופט, שנתן טכנית לשניהם - והמאמן הורחק כיוון שזו הייתה הטכנית השנייה שלו.

בתוך כך, דבר נוסף שיזכרו מהמשחק היא העובדה שדקה לסיום המחצית הראשונה, לברון קלע לייאפ מדהים ב-360 מעלות שהקפיץ את הקהל ב"קריפטו". "האיש הזקן עשה 360!", אמרו בשידור המקומי ב-LA, בזמן שחבריו על הספסל תפסו את הראש והתקשו להאמין למראה עיניהם. ברשת הגיבו: "ללברון אין גיל. לא נתפס שבהמשך החודש הוא יחגוג 39".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר