"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אתה לא רוצה לראות את זה": לוקה דונצ'יץ' כיכב - אך נפצע
כוכב דאלאס מאבריקס חטף כדור מג'יימס הארדן בדקה הראשונה של ההפסד ללוס אנג'לס קליפרס, ולאחר כמה דקות הוא נראה אוחז בידו בכאב • למרות זאת, הוא שיחק 38 דקות, קלע 30 נקודות ומסר 4 אסיסטים • במסיבת העיתונאים אמר: "ראיתי את התמונה, אני לא חושב שיש שבר, אבל נראה מחר בדאלאס אחרי הבדיקות"
דונצ'יץ' והארדן. "פגעתי בברך שלו". צילום: AP

"אתה לא רוצה לראות את זה": לוקה דונצ'יץ' כיכב - אך נפצע

כוכב דאלאס מאבריקס חטף כדור מג'יימס הארדן בדקה הראשונה של ההפסד ללוס אנג'לס קליפרס, ולאחר כמה דקות הוא נראה אוחז בידו בכאב • למרות זאת, הוא שיחק 38 דקות, קלע 30 נקודות ומסר 4 אסיסטים • במסיבת העיתונאים אמר: "ראיתי את התמונה, אני לא חושב שיש שבר, אבל נראה מחר בדאלאס אחרי הבדיקות"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בדקה הראשונה של ההפסד של דאלאס 107:88 ללוס אנג'לס קליפרס (בין ראשון לשני) חטף לוקה דונצ'יץ' את הכדור מידיו של ג'יימס הארדן. כמה רגעים לאחר מכן, הוא אחז בידו השמאלית במה שנראה כמו פציעה לא קלה.

כוכב העל של דאלאס מאבריקס ירד מהמגרש לאחר ששיחק שבע דקות ברבע הראשון, אך חזר בשני ובסופו של דבר שיחק 38 דקות על המגרש. "פגעתי בברך שלו", אמר דונצ'יץ' שקלע 30 נקודות מסר 4 אסיסטים וקטף 3 ריבאונדים. "ראיתי את התמונה. זה לא נראה טוב. אני לא חושב שיש שבר, אמנם צילום הרנטגן הראה בהתחלה שיש, אבל נראה מחר בדאלאס אחרי הבדיקות", אמר.

דונצ'יץ', שקיבל את צילום הרנטגן כבר במחצית המשחק, השתתף במסיבת העיתונאים שלאחר המשחק כשידו השמאלית והאגודל עטופים בתחבושות. כשנשאל אם ידו או האגודל שלו נפצעו, השחקן התבדח על כך: "זה האגודל שלי. אני יכול להראות לך את התמונה מאוחר יותר. אתה לא רוצה לראות את זה," אמר דונצ'יץ' בחיוך.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...