כמו שזה נראה לפחות בתחילת העונה, וושינגטון וויזארדס לא תהיה גם השנה קבוצה שיכולה להגיע לפלייאוף ה-NBA ואת זה נאמר בעדינות. אבל אם יש משהו מעודד מאוד מבחינתה בארבעת המשחקים ששיחקה עד כה היא היכולת המשופרת של דני אבדיה.
על אף הפסד נוסף הלילה (בין רביעי לחמישי) לאטלנטה - 130:121, הפורוורד הישראלי סיים עם 22 נקודות, 15 מהם ברבע האחרון, והוסיף 5 ריבאונדים, 3 אסיסטים, שתי חטיפות וחסימה. הוויזארדס נכון לעכשיו במאזן שלילי של שלושה הפסדים, וניצחון בודד.
דני מול אטלנטה:
— Washington Wizards 🇮🇱 (@washwizardsil) November 2, 2023
22 נק' (15 ברבע האחרון), 5 ריב', 3 אס' ב - 23 דקות pic.twitter.com/KXDZrr5dp4
התוצאה הסופית נותנת את הרושם למי שלא ראה את המשחק שהאורחת נתנה פייט, אבל פרט לרבע הראשון בו ירדה ביתרון 5, מכאן ואילך אטלנטה פשוט טיילה לניצחון וניצלה את ההגנה הנרפית של החבורה של ווס אנסלד ג'וניור. ברבע השלישי אטלנטה גמרה את המשחק כשהיתרון שלה הגיע בשיאו ל-26. כאן אבדיה התעורר, קלע את כל הזריקות שלו ועזר במעט לעצמו ולחבריו לצאת עם פער שמשקר את סיפור המשחק.
פרט לאבדיה, מי שבלט בשורות וושינגטון היה קייל קוזמה שסיים עם 25 נקודות, 9 ריבאונדים ו-6 אסיסטים. אצל ההוקס, שבעה שחקנים סיימו בדאבל פיגרס, כאשר דז'ונטה מארי (24 ו-8 אסיסטים), טריי יאנג (23 ו-10) ודיאנדרה האנטר (23 ו-7 ריבאונדים) הצטיינו. המשחק הבא של הוויזארדס יתקיים בלילה שבין שישי לשבת כשיתארחו אצל מיאמי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו



