"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"יש טובים ממנו": שאקיל אוניל לא התלהב מהתצוגה הגדולה של ויקטור וומבניאמה

במהלך שידור המהפך המדהים של סן אנטוניו בפיניקס (114:115), כוכב העבר צינן את ההתרגשות מהיכולת של הצרפתי, שהגיע מחופש למשחק

,עודכן
0השמעה
ויקטור וומבניאמה. מרשים. צילום: אי.פי

השורה הסטטיסטית של ויקטור וומבניאמה בניצחון המפתיע של סן אנטוניו ספרס על פיניקס סאנס (114:115) היתה מרשימה מאוד. הוא קלע 18 נקודות, קטף 8 ריבאונדים וחסם 4 פעמים ב-28 דקות על המגרש.

אלוף העולם המטפס הפראלימפי מור ספיר התגייס למלחמה

הוא אמנם עבר כמה שיעורים בהגנה מקווין דוראנט שקלע עליו לפחות סל אחד מופלא, אבל הצרפתי היה שם ברגעי האמת עם ריבאונד התקפה וסל קריטי בשניות הסיום, ובכלל הלהיב את כולם. טוב, כמעט את כולם.

אחד מפרשני המשחק, לא אחר מאשר הסנטר האגדי שאקיל אוניל, צינן את ההתרגשות מ"וומבי" וירה: "יש טובים ממנו. אני יכול לחשוב על לפחות שחקן אחד טוב ממנו, ואני מדבר על בול בול".

שותפיו של שאק לשידור גיחכו, בעיקר כי בול בול, שחקן פיניקס, לא ראה אפילו דקת משחק אתמול, ולמרות שמדובר בכישרון פוטנציאלי, הוא עדיין לא הוכיח את עצמו מאז הצטרף לליגה הטובה בעולם ב-2019.

וומבניאמה מצידו, שזכה לראיון ראשון אחרי המשחק ברשת TNT, התבדח עם הפרשן צ'ארלס בארקלי - אגדת NBA גם הוא - ובעיקר גנב את ההצגה עוד לפני תחילת המשחק. באווירת חג "ליל כל הקדושים" (HALLOWEEN), הוא הגיע למשחק מחופש ל"סלנדרמן", דמות מדע בדיוני, היישר מעולם הקומיקס, שמוכרת כבעלת זרועות רבות (דמוי תמנון).

Wemby as SLENDERMAN TONIGHT !!!!!#PorVida#wembypic.twitter.com/B71dIWR9N0

— Spurs_World (@Spurs_Texano)October 31, 2023
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בשני משחקים נוספים הלילה, ניו יורק ניקס ניצחה בחוץ את קליבלנד קאבלירס 91:109 ולוס אנג'לס קליפרס, עדיין בלי ג'יימס הארדן, גברה על אורלנדו מג'יק 102:118.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר