"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עוד מעבר ענק ביורוליג: הקבוצה החדשה של ניקולה מירוטיץ'
אחרי חרושת השמועות, הפאוור-פורוורד הספרדי עזב את ברצלונה וחתם במילאנו בחוזה עד 2026 • כזכור, שמו נקשר בין היתר לפרטיזן בלגרד ופנאתינייקוס
ניקולה מירוטיץ'. עובר למילאנו. צילום: מתוך טוויטר
הצביעו בסקר

עוד מעבר ענק ביורוליג: הקבוצה החדשה של ניקולה מירוטיץ'

אחרי חרושת השמועות, הפאוור-פורוורד הספרדי עזב את ברצלונה וחתם במילאנו בחוזה עד 2026 • כזכור, שמו נקשר בין היתר לפרטיזן בלגרד ופנאתינייקוס

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הסאגה נגמרה.מעבר ענק נוסף ביורוליג הושלם היום (חמישי), כאשר ניקולה מירוטיץ' הספרדי עזב את ברצלונה אחרי ארבע עונות וחתם במילאנו בחוזה עד 2026.

חיובים - פודקאסט הכדורסל של "ישראל היום" - פרק 43

כזכור, שמו של הפאוור-פורוורד הספרדי נקשר בתקופה האחרונה למספר קבוצות במפעל, ביניהן פנאתינייקוס ופרטיזן בלגרד. כעת כאמור הכוכב בן ה-32, שלא הצליח להוביל את ברצלונה לזכייה ביורוליג, ינסה לעשות זאת דווקא באיטליה.

-
**

"אני שמח להיות חלק מהמשפחה הגדולה של אולימפיה מילאנו. אנסה לעשות כמיטב יכולתי כדי להחזיר על האמון בי. אני גם שמח מאוד לחזור לשחק עבור המאמן מסינה, שפגשתי כשהתחלתי לשחק. אני בטוח שהעונה הבאה תהיה עונה מהנה, והאוהדים שלנו יהיו גאים בנו" אמר מירוטיץ' לאחר החתימה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...