אילוסטרציה של וובמניאמה עם מדי הספרס

ויקטור וומבניאמה על ראש שמחתה: סן אנטוניו זכתה בבחירה הראשונה בדראפט

הספרס שעוברים שנים לא קלות קיבלו את הבשורה המשמחת וינחיתו אצלם את הצרפתי המרשים בן ה-19 שאמר: "רוצה אליפות בהקדם האפשרי" • שארלוט קיבלה את בחירה 2 וצפויה לקחת את סקוט הנדרסון

היסטוריה ב-NBA. הליגה הטובה בעולם ערכה הלילה (בין שלישי לרביעי) את הגרלת הלוטרי שקבעה כי סן אנטוניו קיבלה את הבחירה הראשונה בדראפט ותחתים בעוד כחמישה שבועות את אחד הפרוספקטים הגדולים שראינו בדור האחרון - ויקטור וומבניאמה.

וומבניאמה הצרפתי (19, 2.19 מ') מספק עונה נהדרת במדי פריז מטרופוליטאנס במדיה הוא רושם ממוצעים של 21.6 נקודות ומסומן על ידי רבים כשחקן הכי טוב ששיחק בדראפט מאז לברון ג'יימס שכבר מזמן הפך לאגדה.

פיטר ג'יי הולט הבעלים של הספרס כמובן היה שמח מאוד מהתוצאות ואמר לאחר מכן: זה הולך להיות מדהים. גם ככה ציפה לנו עתיד מזהיר, אבל עכשיו הוא עובר דרך הירח". וומבניאמה עצמו שראה את התוצאות עם בני משפחתו וחברים ונראה היה מרוגש מאוד אמר לאחר מכן לתקשורת: "אני רוצה לזכות באליפות בהקדם האפשרי, אז תתכוננו".

סדר הבחירות המלא לסיבוב הראשון:

  1. סן אנטוניו
  2. שארלוט
  3. פורטלנד
  4. יוסטון
  5. דטרויט
  6. אורלנדו
  7. אינדיאנה
  8. וושינגטון
  9. יוטה
  10. דאלאס
  11. אורלנדו
  12. אוקלהומה סיטי
  13. טורונטו
  14. ניו אורלינס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...