הזכייה של גראן קנאריה ב-2023. צילום: EPA

תפנה כרטיס? הקבוצה ששוקלת לוותר על מקומה ביורוליג

באירופה מדווחים כי אלופת היורוקאפ, גראן קנאריה, עשויה לוותר על הכרטיס למפעל הבכיר של היבשת • המועמדת המובילה לתפוס את מקומה: ולנסיה

אלופת היורוקאפ הטרייה, גראן קנריה, שוקלת לא להשתתף ביורוליג בעונה הבאה, כך מדווח היום (שני) באתר הכדורסל האירופי Basket News.

על פי התקנון, אלופת היורוקאפ זוכה אוטומטית בכרטיס ליורוליג בשנה שלאחר מכן. עם זאת, הקבוצה הספרדית שוקלת ברצינות את האפשרות לדחות הזדמנות כזו, כאשר השיקולים שלה הם העול הכלכלי והלוגיסטי שכרוך בהשתתפות במפעל הבכיר של היבשת.

בהופעתה האחרונה ביורוליג ב-2018-19, גראן קנריה השיגה שמונה ניצחונות מתוך 30 משחקים וסיימה במקום ה-14 מבין 16 קבוצות. 

הקבוצה אמנם לא נקטה עדיין שום פעולה רשמית. ולפי Basket New, אם אכן תחליט לותר על הזכות, הפייבוריטית לתפוס את מקומה תהיה ולנסיה. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...