העונה העגומה של וושינגטון וויזארדס ודני אבדיה ב-NBA קיבלה הלילה (בין ראשון לשני) חותמת רשמית עם הפסד 118:109 לניו יורק ניקס שהוציא אותה רשמית מהמאבק על הפליי-אין בליגה הטובה בעולם.
אבדיה שפתח בחמישייה וקיבל 34 דקות, סיים עם 9 נקודות (3 מ-8 מהשדה, 1 מ-3 מהשלוש, 2 מ-2 מהעונשין), חילק 5 אסיסטים, הוריד 3 ריבאונדים אבל גם קבע שיא קריירה שלילי עם לא פחות מ-8 איבודים.
דני אבדיה מול הניקס:
— Washington Wizards 🇮🇱 (@washwizardsil) April 3, 2023
9 נק', 3 ריב', 5 אס', 3 חט' ב-33 דקות pic.twitter.com/fXU8u1e38O
הוויזארדס, שארבעה משחקים עוד נותרו להם העונה, הגיעו למשחק בלי בראדלי ביל, קייל קוזמה, קריסטפס פורזינגיס ומונטה מוריס, ומלבד קורי קיספרט שהתעלה משחק שני ברציפות עם שיא קריירה של 29 נקודות פשוט לא יכלו לאיכות של הניקס שהבטיחו פלייאוף.
למרות שהכוכב ג'וליוס רנדל לא שיחק בגלל פציעה, ג'יילן ברונסון וקוונטין גריימס הובילו את המנצחת עם 27 נקודות כל אחד, עמנואל קוויקלי הוסיף 22 ואובי טופין 21. אחרי שבע שנות בצורת, הקבוצה מהתפוח הגדול מגיעה לפלייאוף שני ברציפות.

