דיארון פוקס. כוכב, אבל לא כמו הסלובני | צילום: AP

אופוריה בסקרמנטו קינגס אחרי העלייה לפלייאוף: "רוצים לזכות באליפות NBA"

הקבוצה מהמערב העפילה לראשונה לפלייאוף אחרי 16 שנים של בצורת: "אנחנו לא קובעים לעצמנו רף נמוך כקבוצה. אנחנו מדברים בצורה חיובית על העונה שלנו מהיום הראשון ומנסים להנחיל אמונה וריכוז"

אופוריה אדירה בסקרמנטו קינגס הלילה (בין רביעי לחמישי), זאת לאחר שהקבוצה העפילה לפלייאוף אחרי לא פחות מ-16 שנות בצורת ב-NBA. מדובר בבצורת הכי ארוכה של קבוצה אמריקנית בכל ענפי הספורט הפופולריים בארה"ב.

מלבד העבודה שהקינגס לא הצליחו להעפיל לפלייאוף כל כך הרבה שנים, הם ספגו בשנים האחרונות ביקורת קשה בגלל החלטות מקצועיות רעות שהתבטאו בבחירות דראפט רעות, ובטריידים מוזרים. לדוגמה, ההחלטה לשחרר את טייריס הליברטון זכתה לביקורת ענק וגם הבחירה של מרווין באגלי בדראפט בו נבחר לוקה דונצ'יץ' זכתה ללא מעט גבות שהורמו. 

"המטרה שלנו לא היתה רק להעפיל לפלייאוף", אמר המאמן המאושר מייק בראון, "אנחנו רוצים לנסות לזכות באליפות. אנחנו לא קובעים לעצמנו רף נמוך כקבוצה. אנחנו מדברים בצורה חיובית על העונה שלנו מהיום הראשון ומנסים להנחיל אמונה וריכוז".

סקרמנטו שכרגע שלישית במערב, כמעט בוודאות תארח את הסדרה הראשונה בפלייאוף ותנסה לעשות את הבלתי ייאמן אחרי עונה אדירה, וניצחון מדהים היום על פורטלנד 80:120 שהפך את החלום למציאות. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...