דני אבדיה. סיים את המשחק מהר מדי | צילום: AP

מהר מדי: דני אבדיה שיחק 7 דקות בלבד, וושינגטון הפסידה 116:109 לטורונטו

הישראלי יצא במהלך הרבע השני בגלל וירוס בבטן שמנע ממנו להמשיך לשחק, הספיק לקטוף 2 ריבאונדים • הוויזארדס ירדו למאזן 33:30, הראפטורס לפניהם בטבלה

אכזבה לוושינגטון ודני אבדיה. הישראלי ירד מהפרקט הלילה (בין שבת לראשון) כבר ברבע השני אחרי שהושבת בגלל וירוס בבטן, הספיק לשחק 7:20 דקות בלבד, וסיים עם 2 ריבאונדים, איבוד ושלוש עבירות בהפסד של הוויזארדס 116:109 לטורונטו.

פרד ואן וליט הכריע את המשחק עם 25 נקודות ו-10 אסיסטים לזכות הראפטורס, שבזכות הניצחון בהלילה בהארכה על הקבוצה של הישראלי, גם השאירה אותה מאחוריה בטבלה. אל ואן וליט הצטרף גארי טרנט שהוסיף 26 נקודות. 

אצל וושינגטון, קריסטפס פורזינגיס סיים עם 22 נקודות ו-11 ריבאונדים, ובראדלי ביל עם 21 נקודות ו-10 אסיסטים, כולל החטאה שמנעה מהוויזארדס להכריע את המשחק עוד לפני ההארכה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כעת טורונטו הקטינה את המאזן שלה ל-33:32, בעוד וושינגטון, שרק שלשום ניצחה אותה ורצתה להשלים 0:2, ירדה ל-33:30, והיא במקום העשירי. המשחק 

בזכות הניצחון, שכאמור מנע מוושינגטון להשלים 0:2 קריטי על הקבוצה שנמצאת מקום אחד לפניה בטבלה, הראפטורס הקטינו למאזן 33:32 כשהם במקום התשיעי במזרח, בעוד הוויזארדס במאזן 33:30. המשחק הבא של אבדיה וחבריו: בין שני לשלישי מול מילווקי בבית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...