"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פאבלו לאסו: "להחליף קבוצה זה לא קל"

המאמן הספרדי התייחס להחלטתו להמשיך ולהתלבט על הצעת האיגוד על אימון נבחרת הגברים: "לכל קבוצה יש משהו שאתה צריך להזדהות איתו" • על העתיד המקצועי: "אני לא רוצה למהר"

,עודכן
0השמעה
לאסו. "אתה צריך להתחבר למועדון", צילום: גטי אימג'ס

רק לפני מספר ימים דחה פאבלו לאסו את הצעת איגוד הכדורסל בנוגע לאימון נבחרת הגברים של ישראל, ואמש (רביעי) הוא התראיין לבלוגר הספרדי סרחיו וגאס והסביר את המניעים להחלטתו.

"לא רציתי למהר. זו לא החלטה קלה", אמר המאמן בנוגע לוויתור על ההצעה לאמן את הנבחרת. "להחליף עבודה זה לא קל, לא רק כמאמן. במקרה שלי, הייתי בר מזל לבלות 11 שנים באותה קבוצה. הייתי רוצה להיות תמיד באותה קבוצה, כי זה אומר שמעריכים אותך. העריכו אותי המון איפה שהייתי, גילו סבלנות כלפיי ולא קל להיות סבלניים כלפי מאמן, יש לנו את הקטעים שלנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הספרדי בן ה-55, שמחכה להזדמנות הבאה מאז שריאל מדריד שחררה אותו בקיץ שעבר, סיפר מה ייקח בחשבון לפני שהוא חותם על החוזה הבא, כשברקע דיווחים על כך שפנאתינייקוס היוונית מעוניינת בו לעונה הבאה: "יש הרבה דברים שאתה מעריך במועדון. אתה מעריך אנשים. חשוב מאוד לדעת מי עובד במועדון, איך עובדים, מה החזון. לכל קבוצה יש משהו שאתה צריך להזדהות איתו. הרבה פעמים אלה האנשים, הפרויקט, העיר. בסן סבסטיאן החתמתי שחקנים שהתחרטתי עליהם, כי הם לא התאימו לעיר. יש אחרים שמתאימים מאוד. אם אתה רוצה סגנון חיים אמריקני, זה מה שמדריד מציעה. אותו הדבר לגביי כמאמן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר