צילום: אודי ציטיאט // מאריץ' יפגוש את הצהובים בטופ 16

שלום לך מכבי: מאריץ' עובר לגלאטסראיי

הסנטר המאכזב, שקלע 2.3 נקודות למשחק במדי הצהובים, ישחק עד תום העונה בטורקיה • יפגוש את הצהובים בטופ 16

משחק הכסאות המוסיקליים ביורוליג נמשך. והפעם מכבי ת"א מככבת בו: אלכס מאריץ' עוזב את אלופת היורוליג וישחק עד תום העונה בגלאטסראיי, יריבתה בטופ 16. הוא ישוב ליד אליהו כשחקן אורח ב-2 באפריל.

רק לפני חמש שנים נחשב מאריץ' לסנטר הטוב במפעל, כשהצעיד יחד עם בו מקאלב את פרטיזן בלגרד להופעה סנסציונית בפיינל פור, לא לפני שהדיחו את מכבי ללא יתרון הביתיות בהצלבה.

אלא שהעונה, כשהוא רק בן 30, הוא נראה כמו הצל של עצמו. הסנטר האוסטרלי-סרבי קלע רק 2.3 נקודות למשחק במדים הצהובים ביורוליג, וניצב במקום הלפני אחרון בין הזרים שהופיעו במועדון אי פעם. היחיד שתרם פחות ממנו בהיסטוריה היה אנדריאה ז'יז'יץ', עם 0.8 נקודות אשתקד.

באיסטנבול יפגוש מאריץ' את חברו לשעבר מנבחרת אוסטרליה, נייתן ג'וואי, ושחקן אחר שהופיע בעבר במכבי, קרלוס ארויו. הוא צפוי להחליף את זוראן ארצג, שעל פי הדיווחים בטורקיה יעבור לריאל מדריד. גם מיקאל ז'לאבל הצרפתי עשוי להצטרף לגלא לקראת הטופ 16.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...