את הלילה הזה (בין שישי לשבת) דני אבדיה בהחלט יעדיף לשכוח. הישראלי של וושינגטון וויזארדס רשם משחק חלש במיוחד בהפסד לפורטלנד טרייל בלייזרס עם 2 נקודות בלבד, כאשר הוא לא קולע בכלל מהשדה (0-8) ומשחק רק 15 דקות במדי הקבוצה שלו.
בארבעת משחקיו מאז הטרייד של רוי האצ'ימורה, דני אבדיה רשם ממוצע של 16.3 נקודות ב-58% מהשדה ו-40% משלוש לצד 9.5 ריבאונדים (שיא קריירה של 25 נקודות במשחק הקודם), ואז הגיע משחק הנפל משום מקום.
כאשר אבדיה עלה לפרקט, הקהל המקומי קיבל אותו במחיאות כפיים ותשואות בעקבות היכולת שהציג בשבועות האחרונים. הישראלי, רשם את ערב הקליעה החלש בקריירה שלו. 8 הזריקות שלו מהשדה ללא סל היוו שיא שלילי חדש עבורו כאשר בעבר היו לו שני משחקים שונים של 0 מ-6 מהשדה.
Nice ovation for Deni Avdija as he checks in off the bench midway through the first quarter of Wizards-Blazers
— Neil Dalal (@NeilDalal96) February 4, 2023
Deni had a career-high 25 points last game in San Antonio
קייל קוזמה אמר בסיום ההפסד המאכזב, לאחר שוושינגטון הובילה כבר ב-20 נקודות: "זו היה שיעור באיך להפסיד משחק, הא? לא ממש התאמנו את הסגל שלנו. לא עשינו התאמות. ולא קלענו מספיק". בראדלי ביל שקלע 34 נקודות עיקם את אחת מרגליו במהלך המשחק אבל הוסיף שהוא בסדר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
