"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משחק 10: עוד דאבל דאבל לאבדיה בניצחון וושינגטון על יוסטון
הישראלי קלע 10 נקודות והוריד כמות זהה של ריבאונדים ב-103:108 של הוויזארדס על הרוקטס
אבדיה. לא חושש לזרוק יותק | צילום: USA TODAY Sports

משחק 10: עוד דאבל דאבל לאבדיה בניצחון וושינגטון על יוסטון

הישראלי קלע 10 נקודות והוריד כמות זהה של ריבאונדים ב-103:108 של הוויזארדס על הרוקטס

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

וושינגטון וויזארדס ניצחה הלילה (חמישי) את יוסטון רוקטס 103:108, ונהנתה שוב מהפריחה של דני אבדיה, שסיים את המשחק עם דאבל דאבל נוסף, רביעי שלו בחמשת המשחקים האחרונים.

רבות דובר ע כך שהעזיבה של רוי האצ'ימורה תאפשר לאבדיה לבוא יותר לידי ביטוי, ואין ספק שהישראלי מנצל זאת. הוא זורק יותר, מעורב יותר במשחק ההתקפה ומפגין ביטחון.

נכון הוא צריך לשפר את אחוזי הקליעה (4 מ-13 הלילה מהשדה), אבל כשאבדיה מסיים כאמור עוד משחק של דאבל דאבל, במקרה הזה 10 נקודות ו-10 ריבאונדים, הכיוון הוא טוב מאוד.

אבדיה מתחת לסל. מפגין ביטחון, צילום: USA TODAY Sports

מי שסיים כקלע המוביל של וושינגטון היה קייל קוזמה שצלף 33 נקודות (9 ריבאונדים), כשבראדלי ביל מסייע עם 17 משלו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ליוסטון החלשה היה את אלפרן שנגון הטורקי, שנראה נהדר וסיים את המשחק עם טריפל דאבל של 21 נקודות, 11 ריבאונדים ו-10 אסיסטים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...