בלאט. "אנחנו לא נשברים. יש לנו הרבה אופי" // אי. אף. פי // בלאט. "אנחנו לא נשברים. יש לנו הרבה אופי"

בלאט: "יש דרך ארוכה עד שנדבר על אליפות"

המאמן הישראלי של קליבלנד נראה מחויך במסיבת העיתונאים, אך הבהיר: "אני חושב רק על משחק ארבע" • על דלבדובה: "משחק עם הלב" • ג'יימס: "היחסים שלי ושל בלאט משתפרים כל הזמן"

לאחר הניצחון החשוב של קליבלנד במשחק השלישי מול גולדן סטייט המאמן הישראלי דיוויד בלאט נראה מאושר במסיבת העיתונאים ואמר: "זו קבוצה שמוכנה לשחק הכי קשה שהיא יכולה לנצח וכשאתה עושה את זה אתה חי עם כל ההשלכות. אנחנו לא נשברים. יש לנו הרבה אופי והשחקנים מביאים את זה למגרש". 

הקאבס רחוקים שני משחקים בלבד מזכייה באליפות ה-אן.בי.אי, וכזכור, אליפות ראשונה לבלאט כמאמן ראשי בליגה הטובה בעולם, על כך התייחס המאמן ואמר: "יש דרך ארוכה עד שנדבר על אליפות. ניצחנו את המשחק השלישי והכל פתוח. היו הרבה דברים שהיינו יכולים לעשות יותר טוב. אנחנו צריכים להסתכל עליהם ולשפר אותם. כרגע אנחנו חושבים רק על משחק ארבע". 

"לברון שיחק משחק נהדר"

בלאט דיבר על כוכב הקבוצה לברון ג'יימס שהמשיך ביכולת המצוינת שלו עם 40 נקודות במשחק ו-123 נקודות בשלושה האחרונים: "הוא שיחק משחק נהדר. לא ראיתי אותו לוקח זריקות רעות, הוא שלט במשחק, עזר לקבוצה לשחק כמו שרצינו. אני לוקח את היכולת הזו בכל יום"

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

על מת'יו דלבדובה, שקלע 20 נקודות הוסיף בלאט: "הוא משחק עם אומץ. כולם בקבוצה שומרים עליו. זה לא עניין של ביטחון. הוא נותן מה שיש לו ואי אפשר לבקש יותר מזה. החבר'ה אוהבים אותו כי הוא משחק עם הלב ואכפת לו רק מהקבוצה. לא משנה אם הוא משחק תשע דקות או 40 הוא נותן הכל מה יש לו לאהוב בו? המעריץ הכי גדול שלו יושב בבית - קיירי אירווינג - הוא אוהב אותו וכולנו יודעים למה".

עוד באתר: בעלת השמש תבעה את איביי

ג'יימס התראיין והחמיא למאמנו:  "היחסים שלי עם בלאט משתפרים כל יום. אני מעריך את הניסיון שלו כמישהו שהיה במעמדים האלו ואני תמיד מנסה לתת הכל בשבילו. המאמן, השחקנים וכולם יודעים שאתן הכל בשביל הקבוצה והוא מאפשר לי לעשות את זה".

הגיע הזמן לשפץ את בסיס שבטה - למרות הנוסטלגיה

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...