דוראנט. משחק אדיר | צילום: AP

בהופעת הבכורה של ז'אק ווהן: ברוקלין הביסה את ניו יורק 85:112

הקנדנציה של המאמן החדש של הנטס, נפתחה בדרבי ניו יורקי בברקליס סנטר • קווין דוראנט רשם טריפל דאבל, וסיים עם 29 נקודות • טרם המשחק נערכה הפגנת תמיכה מחוץ לאולם שדורשת לבטל את השעייתו של קיירי אירווינג

הדרבי הניו יורקי ב-NBA נפתח בסימן המשחק הראשון של ז'אק ווהן כמאמן הקבוע של הברוקלין נטס, לאחר שמונה לתפקיד באופן רשמי כמה שעות לפני שריקת הפתיחה.

כבר עם פתיחת המפגש בברקליס סנטר קשה היה להתעלם מהבדלי הרמות הברורים, והמארחת שמרה על יתרון ניכר לאורך כל המשחק בדרך לניצחון קליל 85:112 על היריבה העירונית – ניו יורק ניקס.

כוכב ברוקלין, קווין דוראנט, רשם טריפל דאבל מספר 17 בקריירה, עם 29 נקודות, 12 ריבאונדים ו-12 אסיסטים ב-35 דקות על הפרקט.

ווהן מרוצה על הקווים, צילום: USA TODAY Sports

"אני מצפה לשחק עבור ז'אק ולראות לאילו הישגים נגיע איתו", אמר הפורוורד בסיום המשחק בהתייחס לשדרוג מעמדו של ווהן ממאמן זמני לקבוע. עברנו הרבה בשבועות האחרונים, והשחקנים פשוט רצו לבוא ולשחק. אנחנו לא רוצים שמגמת השיפור הזו תהיה בגדר 'ירח דבש', אלא תהפוך למשהו קבוע".

מעל ראשם של הנטס עדיין מרחפת סערת הפרסומים האנטישמיים של שחקן הקבוצה קיירי אירווינג והשעייתו בעקבות כך. הסערה אמנם נשכחה מעט, אבל נדמה שתומכיו דווקא מעלים הילוך במאבק להחזרתו כשחקן מן המניין.

טרם המשחק נערכה הפגנת תמיכה מחוץ לאולם בהשתתפות כמה עשרות פעילים בתנועה אשר טוענת כי השחורים הם היהודים האמיתיים. המפגינים דרשו לבטל את השעייתו והאשימו כי יהודים מנסים להתנכל לו בשל עמדותיו.

עם זאת, נדמה שקומץ התומכים לא מפריע במיוחד לקברניטי הקבוצה, שטרם הודיעו רשמית על מועד חזרתו של אירווינג לרוטציה, ועדיין מגדירים את פרק הזמן של השעייתו כ"חמישה משחקים לפחות" מאז הוחלט להרחיקו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דוראנט. טריפל דאבל מספר 19 בקריירה, צילום: USA TODAY Sports
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...