אלופת אירופה אנדולו אפס מודיעה היום (שלישי) על חיזוק משמעותי מאוד. וויל קלייברן הפורוורד האמריקאי של צסק"א מוסקבה חתם בקבוצה הטורקית בחוזה לשנתיים, ומצטרף לסוללת הכוכבים הטורקית שכוללת את ואסיליה מיצ'יץ' ושיין לארקין. טרם ברור אם שניהם ימשיכו בקבוצה, אך בכל אופן מדובר בחיזוק אדיר לקבוצה של ארגין עתמאן.
קלייברן, שכזכור שיחק בעבר בישראל בהפועל חולון, הפך בשנים האחרונות לאחד מהשחקנים המובילים באירופה עם ממוצעים 13.2 נקודות ו-5.4 ריבאונדים למשחק בשש עונותיו ביורוליג.
ההחתמה של הפוורורד, לצד הדיווחים על סיכומו של סנטר מכבי תל אביב אנטה ז'יז'יץ' בקבוצה הטורקית, מרמזים על בניית קבוצת כוכבים שלא נראתה כמותה באירופה שנים רבות. כזכור, הקבוצה הציעה לשיין לארקין חוזה חדש – אך עדיין לא ברור מה יחליט הגארד האמריקאי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

