בפעם השנייה תוך פחות משבוע
צפו: כשפעילת זכויות בעלי חיים עצרה את המשחק בין ממפיס למינסוטה
זואי רוזנבורג בת ה-19 יצאה במחאה כנגד הבעלים של הטימברוולבס - על הרג תרנגולות בחוות גידול ביצים שברשותו • מה עשתה? כבלה את עצמה בשרשרת לחלק האחורי של הסל, וגרמה להפסקת ההתמודדות ברבע השני, עד שפונתה
,עודכן
0השמעה
שוב זה קורה במינסוטה.זואי רוזנבורג בת ה-19, פעילת זכויות בעלי חיים בארה"ב, פרצה הלילה (בין שבת לראשון) לפרקט וגרמה לעצירתההתמודדות בין ממפיס גריזליס למינסוטה טימברוולבס, בפתיחת פלייאוף ה-NBA.
במהלך הרבע השני, רוזנבורג פשוט לקחה שרשרת ברזל וכבלה עצמה לחלקו האחורי של הסל. האירוע המוזר גרם לעצירת המשחק - עד שהפעילה שוחררה בידי המאבטחים, פונתה, וניתן היה להמשיך כרגיל במשחק.
המחאה הוויראלית של בת ה-19 היא כנגד בעלי מינסוטה - גלן טיילור - שבבעלותו חוות תרנגולות. בחווה כאמור מגדלים את התרנגולות לצורך הטלת ביצים ועל פי דיווחים, חלקן הומתו כיוון שנדבקו בשפעת חזירים.
.
— Media On Blast (@mediaonblast)April 17, 2022
Chain Lady Protester Was Carried Out By Security, After She Chained Herself To The Back Of The Basket Post At The Memphis Grizzlies and Minnesota Timberwolves NBA Playoffs Game.
.pic.twitter.com/OxyMwNw8yI
למעשה, זו הפעם השנייה שזה קורה במשחק של מינסוטה תוך פחות משבוע. ביום שלישי האחרון בלילה מפגינה - שגם כן הייתה לבושה בחולצת טריקו עליה נכתב "גלן טיילור שורף בעלי חיים" - ניסתה להדביק את עצמה לרצפת האולם במהלך משחק הפלייאין בין לוס אנג'לס קליפרס לטימברוולבס.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו