"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אליפות ארה"ב: פלישקובה טיילה לסיבוב השני
מול איצטדיון ריק מצופים, הצ'כית המדורגת ראשונה בטורניר גברה 4:6, 0:6 על אנלינה קלינינה • גברים: דייגו שוורצמן הודח אחרי הפסד לקמרון נורי
צילום: אי-אף-פי // קרולינה פלישקובה. לא מעדה בסיבוב הראשון

אליפות ארה"ב: פלישקובה טיילה לסיבוב השני

מול איצטדיון ריק מצופים, הצ'כית המדורגת ראשונה בטורניר גברה 4:6, 0:6 על אנלינה קלינינה • גברים: דייגו שוורצמן הודח אחרי הפסד לקמרון נורי

דור הופמן
, עודכן

קרולינה פלישקובה היא דוגמה מצוינת לייחודיות של אליפות ארה"ב הפתוחה 2020. הצ'יכת מדורגת שלישית בעולם, אבל בעקבות הפרישות של אשלי בארטי וסימונה האלפ היא מדורגת ראשונה בטורניר למרות שמעולם לא זכתה בגראנד סלאם.

הערב (שני) פתחה פלישקובה את הטורניר בהתאם לדירוגה כשגברה 4:6, 0:6 על אנלינה קלינינה במשחק עם כמות הקהל הנמוכה בתולדות הטורניר: 0 רוכשי כרטיס. עוד עלו לסיבוב השני: מרקטה וונדרוסובה (12), אנג'ליק קרבר (17) קטרינה מלדנוביץ' (30).

אפס צופים באיצטדיון. המדורגת הראשונה לא התקשתה לעבור סיבוב // צילום: אי-פי

אצל הגברים: דייגו שוורצמן הוא המדורג טופ 10 הראשון שמודח. הארגנטינאי (9) איבד יתרון שתי מערכות והפסיד בתום ארבע שעות לבריטי קמרון נורי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...