"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אליפות ארה"ב: אוסקה לא עוצרת
היפנית הביסה את שלבי רוג'רס (3:6, 4:6) ותפגוש את ג'ניפר בריידי המקומית בשלב הבא של אליפות ארה"ב הפתוחה • גברים: סשה זברב ופאבלו קרניו בוסטה ניצחו ברבע הגמר
צילום: רויטרס // אוסקה. ממשיכה במאבק החברתי

אליפות ארה"ב: אוסקה לא עוצרת

היפנית הביסה את שלבי רוג'רס (3:6, 4:6) ותפגוש את ג'ניפר בריידי המקומית בשלב הבא של אליפות ארה"ב הפתוחה • גברים: סשה זברב ופאבלו קרניו בוסטה ניצחו ברבע הגמר

מערכת ספורט היום
, עודכן

בלי קהל ביציעים, בלי רוג'ר פדרר, רפאל נדאל ולאחרונה גם נובאק ג'וקוביץ', אליפות ארה"ב נכנסת ליישורת האחרונה ושני מפגשים בשלב חצי הגמר נקבעו לפנות בוקר בניו יורק.

אצל הגברים, סשה זברב הגרמני שמדורג חמישי בעולם, ונחשב לאחד הצעירים המובילים בענף ניצח את בורנה צ'וריץ' הקרואטי (מדורג 27) בארבע מערכות - 6:1, 6:7, 6:7, 3:6 – והעפיל בפעם השנייה בקריירה לחצי גמר טורניר גרנד סלאם.

מי שמחכה לזברב בחצי הגמר הוא פאבלו קרניו בוסטה הספרדי שמדורג 20. הבוקר בארתור אש, קרניו בוסטה גבר על דניס שפובלוב הקנדי המבטיח (12) בחמש מערכות – 6:3, 6:7, 6:7, 6:0, 3:6.

אצל הנשים, ג'ניפר בריידי (28 בעולם) המקומית המשיכה בטורניר הנהדר שלה והעפילה לחצי הגמר אחרי שגברה 3:6, 2:6 על יוליה פוטינצבה הקזחית (23). בחצי הגמר בריידי תתמודד מול נאומי אוסקה המרשימה, שנמצאת בכושר לא פחות טוב מיריבתה האמריקנית.

הכוכבת היפנית גברה 3:6, 4:6 על שלבי רוג'רס המקומית וכעת היא עם הפנים לגמר בתקווה לשחזר את הזכייה שלה בתואר בניו יורק מלפני שנתיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...