"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הצעקה 2: סיכום השבוע הראשון במלבורן
למרות שהם בכושר בינוני וסוחבים פציעות טורדניות, רפאל נדאל ונובאק ג'וקוביץ' עדיין מחייכים בטורניר אוסטרליה הפתוחה • גם אסלאן קרצב, שגדל במרכז הטניס ביפו ובאיגוד לא השכילו לשמור עליו, חגג בסיבוב השלישי כשהוא מייצג את רוסיה
צילום: אי-פי // רפא ונובאק בפריים אחד. בינתיים, לא מתקשים

הצעקה 2: סיכום השבוע הראשון במלבורן

למרות שהם בכושר בינוני וסוחבים פציעות טורדניות, רפאל נדאל ונובאק ג'וקוביץ' עדיין מחייכים בטורניר אוסטרליה הפתוחה • גם אסלאן קרצב, שגדל במרכז הטניס ביפו ובאיגוד לא השכילו לשמור עליו, חגג בסיבוב השלישי כשהוא מייצג את רוסיה

עדי רובינשטיין
, עודכן

1 נובאק ג'וקוביץ' ורפאל נדאל הוכיחו בסוף השבוע שככל שמדובר בגדולי הדור, בסוף הגוף מתחיל לתת את אותותיו. נולה שרד מותחן אדיר שכלל פציעה בשרירי הבטן וניצחון ,6:7 2:6 ,6:4 ,6:3 ,4:6 על האמריקני טיילור פריץ. בסיום הודה המדורג ראשון בעולם כי "לא בטוח שאצליח להחלים מהפציעה בתוך יומיים".

מי שחיפש לראות איך עשוי להיראות הספורט שאנחנו אוהבים בשנים הקרובות, קיבל דוגמה לכך במשחק הזה. בחצות הליל נכנסה מלבורן לעוצר והקהל התבקש להתפנות בשיא המתח, בדיוק כשהחלה המערכה החמישית. בתחילה הצעירים סירבו לעזוב, אבל כשג'וקוביץ' שחרר את שאגת הניצחון שלו זה כבר היה מול היריב שלו, השופטים, נערי הכדורים ויציעים שוממים. עצוב למדי.

נדאל מחץ את קמרון נורי הבריטי ,5:7 ,2:6 ,5:7 אבל שוב נראה רחוק מיכולתו הרגילה. מי שיכול לאכול את הלב שלא הגיע לאוסטרליה הוא רוג'ר פדרר. על פי איך שהחבר'ה נראים, היה לו סיכוי לא רע לקחת את הטורניר.

רפא נדאל. לא התקשה למחוץ // צילום: רויטרס
רפא נדאל. לא התקשה למחוץ // צילום: רויטרס

2 סיכום השבוע הראשון יכול לסמן אולי שני פייבוריטים להפתעה גדולה בדרך לזכייה: הראשון הוא הרוסי דנייל מדבדב, שלמרות שהסתבך בחמש מערכות 0:6 ,6:4 ,6:4 ,3:6 ,3:6 מול קרצינוביץ' הסרבי, הרביעי בעולם נראה בכושר מצוין.

מי שעוד ממשיך את הכושר המדהים של השנה האחרונה ויכול לגנוב את ההצגה הוא דומיניק תים, ששרד את אחד המשחקים המצוינים של השבוע הראשון מול האליל המקומי ניק קיריוס, לאחר שגבר עליו ,6:3 .4:6 ,4:6 ,4:6 ,6:3 שני הסוסים השחורים הללו שרדו נפילה שהגיעה בשלב מוקדם, ואולי הדבר ישרת אותם ברגעי המאני טיים בטורניר.

3 אסלאן קרצב היה השחקן הטוב ביותר בישראל בגילי הילדים. הוא עלה בגיל ,4 גדל במרכז הטניס ביפו עד גיל 12 וסומן כיורש של דודי סלע. אלא שאז איגוד הטניס ומרכזי הטניס עשו את מה שהם עושים הכי טוב וגרמו לעוד כישרון לחמוק מבין האצבעות והנער המוכשר עזב את הארץ עם אביו, בעוד אחותו ואמו נשארו כאן. הוא עבר לייצג את רוסיה, ובגיל 27 חווה פריצה בקריירה שהביאה אותו למקום ה-111 בעולם.

ג'וקוביץ. מכוון הכי גבוה // צילום: אי-פי
ג'וקוביץ. מכוון הכי גבוה // צילום: אי-פי

בסוף השבוע, בדרבי היהודי של הטורניר, הוא ה ב י ס את אחד הטניסאים הלוהטים בסבב, הארגטינאי דייגו שוורצמן (,3:6 ,(3:6 ,3:6 והעפיל לשמינית הגמר. זו הפעם הראשונה שהוא נכנס להגרלה הראשית בגרנד סלאם, והבוקר ינסה להמשיך את המסע ההיסטורי שלו מול הקנדי פליקס אוז'ה אליאסים, שהדהים ישראלי נוסף לשעבר, דניס שפובלוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...