"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גביע דיוויס: ישראל בקרב על הבית העליון

הנבחרת תפגוש את אוקראינה כשניצחון יבטיח הישרדות בבית האירופאי/אפריקאי • דודי סלע יפתח נגד סרגיי סטחובסקי ומעביר ביקורת על הטניס הישראלי: "בנתונים הנוכחיים, לא יכול לצמוח כאן שום דבר"

,עודכן
צילום: איי.פי // דודי סלע: "אין סיכוי שמישהו עם סיפור כמו שלי יפרוץ"

נבחרת ישראל בדיוויס תפתח מחר (12:00) באצטדיון הישן ברמה"ש את אחד המפגשים הקריטיים שלה בשנים האחרונות מול נבחרת אוקראינה. הנבחרת חייבת לנצח כדי לשרוד עונה נוספת בדרג הראשון בבית האזורי אירופה/אפריקה.

אם תפסיד, היא תשחק משחק הישרדות נוסף לפני ירידה לדרג 2 מול המפסידה בין רומניה ואוסטריה.

דודי סלע (67 בעולם) יוביל את הנבחרת ויפתח את יום המשחקים נגד סרגיי סטחובסקי (97 בעולם). בשבוע האחרון ליווינו את הטניסאי הישראלי הכי גדול שצמח כאן בדור האחרון, לאחר שנה מוצלחת עבורו, כשהוא כבר בן 32.

"אם הייתי סוג של נס שאיתרו אותי והפכתי לטניסאי, היום אין סיכוי שמישהו עם סיפור דומה כמו שלי יפרוץ", אמר סלע בגילוי לב, "זה נגמר. גם מישהו עם כישרון יותר גדול משלי ונתונים יותר טובים משלי יתקשה לפרוץ. בגברים המצב שלנו עוד טוב, יש את ישי עוליאל שזוכה לגב כלכלי שמאפשר לו להתקדם, אבל טניס נשים אין בישראל. העצה שלי להורים שרוצים שהילד או הילדה שלהם יפרצו היא לצאת החוצה. בנתונים הנוכחיים, לא יכול לצמוח כאן שום דבר". סלע מדבר גם על היום שאחרי ומגלה שלאחרונה זכה להקמת מרכז טניס, כאשר הוא מודה שהמחשבה הכלכלית היא זו שמובילה אותו בשנים האחרונות, מאז הפך לאב לשני ילדים. "אין ספק שהיום אני עושה דברים שלא עשיתי בעבר. בשבוע שעבר שיחקתי באליפות ארה"ב הפתוחה והמשפחה באה איתי. מצד אחד זו חוויה חדשה לראות אותם כשאני מרים את הראש ליציע, מצד שני התמודדנו עם הרבה קשיים".

על החלטתו לשחק בזוגות בארה"ב אמר: "כשהתחלתי לשחק, סיבוב ראשון בגרנד סלאם היה לעיתים עשרת אלפים דולר, לפעמים 15 אלף דולר. השנה, מרוב שיש כל כך הרבה כסף בטניס, סיבוב ראשון שם עומד על 44 אלף דולר. השנה שיחקתי בארבעה מהם ועוד שיחקתי זוגות. אני חושב שזו פרנסה לא רעה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר