ליגת ה-ISL בוטלה | צילום: EPA

בגלל המלחמה באוקראינה: בוטלה ליגת השחייה העולמית

מארגני ה-ISL הודיעו על ביטול התחרויות לשנת 2022: "המלחמה היא טרגדיה שגובה חיים והורסת משפחות ובתים. רבים מחברי הליגה לכודים בקייב"

מארגני ליגת השחייה העולמית (ISL) הודיעו היום (שני) על ביטול סדרת התחרויות לשנת 2022.

בהודעה שפרסמו נאמר: ״המלחמה באוקראינה היא טרגדיה שגובה חיים והורסת משפחות ובתים. רבים מחברינו ב-ISL, לכודים בקייב. בעקבות כך נתקשה לקיים תחרויות השנה. אנחנו נחזור חזקים יותר, מודים לכם על ההבנה״.

עם זאת, ייתכן והסיבה האמיתית לביטול היא כתוצאה מכך שאליפות העולם שתחילה בוטלה ולאחר מכן נקבעה מחדש ביוני בבודפשט, נופלת במקביל לליגת השחייה וכדי למנוע מאבק בין השחיינים והחלטה לא פשוטה היכן להתחרות, ליגת השחייה הקדימה רפואה למכה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

צריך לזכור שגם ככה ישנו עומס גדול על השחיינים העונה, שלפניהם גם אליפות אירופה בקיץ ואליפות העולם בבריכות קצרות בדצמבר, שהייתה אמורה להתקיים בקאזאן ובגלל המלחמה תיערך במקום אחר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...