"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסע התעוררות: פתיחה טובה לאקדמי באיטליה

אחרי שורת אכזבות, קבוצת האופניים הישראלית סיימה במקום התשיעי את הקטע הראשון בטור טיראנו אדריאטיקו • "עלינו מדרגה בנקודת חולשה ידועה שלנו ללא ספק - נגד השעון", אמר הרוכב הדני ניקי סורנסן

,עודכן
צילום: בטיני פוטו // רוכבי סייקלינג אקדמי בפעולה, היום. שיפרו את הנקודה החלשה

אחרי שורת אכזבות, קבוצת האופניים סייקלינג אקדמי סיימה היום (רביעי) במקום התשיעי את הקטע הראשון בטור טיראנו אדריאטיקו שנפתח בתצוגת נגד שעון הקבוצתי הטובה ביותר בתולדות הקבוצה.

"עלינו מדרגה בנקודת חולשה ידועה שלנו ללא ספק - נגד השעון", אמר הרוכב הדני ניקי סורנסן שמופקד על ביצועי הרוכבים, "עכשיו נצטרך לנצל את זה כדי להיות תחרותיים כאן נגד הקבוצות הטובות בעולם". את הקטע הראשון (21 ק"מ) ניצחה קבוצת מיטצ'לטון סקוט האוסטרלית.

ללא נציג ישראלי בין שבעת הרוכבים, אבל עם בן הרמנס ודוידה צ'ימולאי הבכירים, אקדמי תתמודד מחר בקטע השני (195 ק"מ) לכיוון החוף האדריאטי כשמטרתה העיקרית תהיה לנצל את המומנטום ולהכניס רוכב אחד מהקבוצה לעשירייה הראשונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר