"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אליפות ישראל בחצי מרתון: פעולות החייאה בוצעו ברץ כבן 60
החובשים והפראמדיקים של מד"א הצליחו להשיב לרץ שהתמוטט את הדופק והוא פונה לבית חולים העמק במצב קשה • הפראמדיק רון טוגר: "ראינו את הרץ שהיה ממש במרחק של 100 מטר מנקודת הסיום מתמוטט ורצנו אליו עם ציוד רפואי ואלונקה. הוא שכב מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה ומיד התחלנו בטיפול רפואי מציל חיים. לאחר דקות ספורות של החייאה ליבו שב לפעום"
אירוע לא קל בחצי מרתון עמק המעיינות | צילום: חן יסניץ, תיעוד מבצעי מד"א

אליפות ישראל בחצי מרתון: פעולות החייאה בוצעו ברץ כבן 60

החובשים והפראמדיקים של מד"א הצליחו להשיב לרץ שהתמוטט את הדופק והוא פונה לבית חולים העמק במצב קשה • הפראמדיק רון טוגר: "ראינו את הרץ שהיה ממש במרחק של 100 מטר מנקודת הסיום מתמוטט ורצנו אליו עם ציוד רפואי ואלונקה. הוא שכב מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה ומיד התחלנו בטיפול רפואי מציל חיים. לאחר דקות ספורות של החייאה ליבו שב לפעום"

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אליפות ישראל בחצי מרתון בעמק המעיינות: חובשים ופראמדיקים של מד"א, שנפרסו לאורך מסלול הריצה כחלק מהאבטחה הרפואית, העניקו הבוקר (שישי) טיפול רפואי לרץ כבן 60 שהתמוטט בסמוך לקו הסיום וביצעו פעולות החייאה מתקדמות שכללו מתן מכת חשמל ממכשיר מפעם (דפיברילטור) ולאחר שליבו שב לפעום הוא פונה לבי"ח העמק במצב קשה כשהוא בהכרה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

פראמדיק מד"א רון טוגר שהיה בקו סיום חצי המרתון סיפר: "ראינו את הרץ שהיה ממש במרחק של 100 מטר מנקודת הסיום מתמוטט ורצנו אליו עם ציוד רפואי ואלונקה. הוא שכב מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה ומיד התחלנו בטיפול רפואי מציל חיים ובפעולות החייאה מתקדמות שכללו מתן מכת חשמל ממכשיר מפעם (דפיברילטור) ולאחר דקות ספורות של החייאה ליבו שב לפעום. העברנו אותו לניידת לטיפול נמרץ שעמדה בסמוך לייצוב מצבו ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...