"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יגאל כרמי נשאר יו"ר הוועד האולימפי

האסיפה הכללית של הוועד האולימפי בישראל, אישרה פה אחד, את המשך כהונתה של ההנהלה הנוכחית של הוועד ואת המשך כהונתו של היו"ר עד אחרי המשחקים האולימפיים

,עודכן
צילום: באדיבות הוועד האולימפי בישראל // יגאל כרמי. נשאר עד אחרי טוקיו

האסיפה הכללית של הוועד האולימפי בישראל, אישרה היום (ראשן) בישיבתה, פה אחד, את המשך כהונתה של ההנהלה הנוכחית של הוועד האולימפי בישראל ואת המשך כהונתו של יגאל כרמי כיו"ר הוועד האולימפי בישראל עד אחרי המשחקים האולימפיים שנדחו ליולי הבא בטוקיו.

נדגיש כי ע"פ תקנות הוועד האולימפי הבינלאומי הנהלות הוועדים האולימפיים הלאומיים מתמנות למחזור משחקים אולימפיים של משחקי הקיץ.

לאחר דחיית מועד המשחקים בשנה, בגלל משבר הקורונה, פנה הוועד האולימפי הבינלאומי לכל הוועדים הלאומיים והמליץ להם להשאיר את ההנהלות המכהנות בתפקידן כדי לשמור על הידע והניסיון שהצטברו במשך השנים.

עוד הוחלט היום באסיפה הכללית שבמידה והמשחקים האולימפיים בטוקיו יבוטלו תתקיימנה בחירות אחרי הודעת הביטול.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר