הצעה: אלי חכמון יעבור לכדוריד?

באיגוד הכדוריד בוחנים אפשרות לצרף את שופט ליגת העל בכדורגל כיושב ראש איגוד השופטים למטרת שיפור

צילום: דני מרון // חכמון. יעבור לכדוריד?

כאילו שרמת השיפוט בכדורגל הישראלי איננה בעייתית דיו, באיגוד הכדוריד עוד ענף שסובל מבעיית שיפוט, בוחנים אפשרות לצרף את שופט ליגת העל הפעיל אלי חכמון כיושב ראש איגוד השופטים במטרה לעלות את הרמה.

ההצעה עלתה לשולחן על ידי יושב ראש הפועל ראשון לציון דודי פלח. באיגוד מתכוונים לפנות לחברת שיווק שתשקיע במיתוג הענף הכושל, אך הופתעו לגלות שעל פי חוקי המדינה צריך להתקיים מכרז חוקי לפני שנבחרת חברת שיווק וכרגע הנושא תקוע.

היום (שישי) יתחיל שלב סדרות הגמר כאשר הפועל ראשון לציון תפגוש את נס ציונה במפגש המרכזי. מחר ייערך משחק העונה בליגה הלאומית כאשר המועמדת לעלייה הפועל רמת גן תצא למפגש החוץ מול המתחרה העיקרית שלה על הכרטיס לליגת העל, הפועל איילות.

המשחק יתקיים בערד (20:00) לאחר שהמנקה המסור של איילות השקה עם צינור את הפרקט והוציא את האולם מכלל שימוש, לאכזבת אנשי הפועל רמת גן שבנו על סופ״ש באילת ויקבלו במקום חאן באיזור ערד. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר