"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אלכס שטילוב פורש, יאמן את סגל הצעירים בנבחרת
המתעמל בן ה-34 יודיע בשבוע הבא באופן רשמי על סיומה של הקריירה המקצוענית הנהדרת שלו • ימשיך את דרכו באיגוד ההתעמלות כמנהל נבחרת מכשירים בנים ומאמן סגל צעירים
אלכס שטילוב | צילום: רויטרס

אלכס שטילוב פורש, יאמן את סגל הצעירים בנבחרת

המתעמל בן ה-34 יודיע בשבוע הבא באופן רשמי על סיומה של הקריירה המקצוענית הנהדרת שלו • ימשיך את דרכו באיגוד ההתעמלות כמנהל נבחרת מכשירים בנים ומאמן סגל צעירים

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי קריירה ענפה ומלאת הישגים, המתעמל הישראליאלכס שטילוביודיע ביום חמישי הבא על פרישה במסיבת עיתונאים בשיתוף הוועד האולימפי בישראל ואיגוד ההתעמלות. שטילוב בן ה-34 יסכם את הקריירה וישתף על אודות המשך דרכו באיגוד ההתעמלות, כמנהל נבחרת מכשירים בנים ומאמן סגל צעירים.

שטילוב אלוף אירופה בתרגיל הקרקע ובעל שתי מדליות ארד מאליפות העולם ומדליית זהב בגביע העולם במתח ב-2014. הוא המתעמל הישראלי ראשון אי פעם שזכה במדליית זהב וכסף באליפות אירופה, והראשון שזכה במדליה באליפות העולם. שטילוב התחרה ארבע פעמים במשחקים האולימפיים והגיע פעמיים לגמר (בייג'ינג, לונדון).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

באירוע החגיגי ישתתפו יעל ארד יו"ר הוועד האולימפי בישראל, אבי שגיא יו"ר איגוד ההתעמלות, גילי לוסטיג מנכ"ל הועד האולימפי בישראל, שרית שנער מנכ"לית איגוד ההתעמלות וסרגיי וייסבורג, מאמן הנבחרת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...