פראלימפיים: שיא ישראלי למליאר, סמואל ראשונה במוקדמות

השחיין בגמר ה-200 מעורב אישי עם תוצאה נפלאה של 2:32:86 ש' • החותרת ומחזיקת מדליית הארד מריו חצתה את קו הסיום של מקצה מוקדמות ל-2,000 מטרים בזמן של 11:03:52 ד' • וגם: שאר תוצאות הישראלים

מארק מליאר. תוצאה נהדרת, צילום: לילך וויס

בוקר נפלא לישראלים במשחקים הפראלימפיים בטוקיו. השחיין הישראלי מארק מליאר סיים ראשון את מקצה המוקדמות שלו במשחה 200 מעורב אישי עם שיא ישראלי של 2:32:86 ש'.

מי שעוד חצתה ראשונה את קו הסיום במקצה המוקדמות שלה היא מדליסטית הארד מריו החותרת מורן סמואל, שסיימה לפני כולן במשחה ל-2,000 מ' עם 11:03:52 ומלאת ביטחון בדרך לפודיום שני ברציפות.

עוד בגזרת הישראלים:

טניס שולחן: קרולין טביב לא הצליחה להעפיל לרבע הגמר אחרי הפסד 3:0 ליריבה תאילנדית.

חתירה סירת יחיד: שמוליק דניאל סיים במקום השלישי במקצה שלו והרביעי הכללי בתוצאה 10.22.90 וישתתף במקצה המוקדמות הנוסף.


חתירה: רביעיית החתירה מבית הלחם תל אביב, אחיה קליין, ברק חצור, סימונה גורן ומיכל פיינבלט וההגאית מרלינה מילר סיימה את המוקדמות במקום השלישי בזמן של 7:38:95. מחר תנסה הרביעיה במקצה מוקדמות נוסף לסיים בין ארבעה הראשונים ולהעלות לגמר שיתקיים ביום ראשון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מורן סמואל. בדרך למדליה? צילום: לילך וויס,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר