נדאל. יטפל ברגל | צילום: USA TODAY Sports

אחרי פדרר: גם רפאל נדאל לא יתחרה באליפות ארה"ב

הספרדי בן ה-35 הודיע: "נאלץ לסיים את עונת 2021 כדי לטפל בפציעה ברגל" • הדרך של ג'וקוביץ' לגרנד סלאם ה-21 סלולה?

רפאל נדאל הודיע היום (שישי) כי לא ישוב לשחק השנה, בשל הפציעה הטורדנית ברגלו ממנה הוא סובל כבר במשך תקופה. המשמעות: הספרדי לא יתחרה באליפות ארה"ב הפתוחה שתחל בסוף החודש.

נדאל נעדר השנה גם מהטורניר האולימפי בטוקיו וגם מווימבלדון, אחרי שהפסיד בחצי גמר רולאן גארוס לג'וקוביץ'.

"אני נאלץ להודיע, לצערי, על סיום עונת 2021 מבחינתי", כתב נדאל ברשתות החברתיות. "סבלתי הרבה יותר מדי בכף הרגל ואני חייב לקחת פסק זמן כדי למצוא פתרון לבעיה הזו". הספרדי בן ה-35 הוסיף כי הוא "מלא במוטיבציה לעשות כל מה שאפשר כדי לחזור להתחרות בצורה הטובה ביותר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

רוג'ר פדרר כבר הודיע כי הוא לא יתחרה בארה"ב, ונראה כי הדרך של נובאק ג'וקוביץ' לתואר הגרנד סלאם ה-21 הפכה קלה יותר. לשלושת הטניסאים הגדולים יש כעת 20 תארי גרנד סלאם במאזנם, וכעת לנולה תהיה הזדמנות נהדרת להיות שיאן התארים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו