"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
400 מ' גברים: סטיבן גרדינר קטף את הזהב עם 43.85 ש'
האצן מהבהאמס שרף את המסלול כל הדרך למקום הראשון בגמר הריצה היוקרתית בטוקיו 2020 • חוסה זמברנו הקולומביאני עם הכסף (44.08 ש'), ג'יימס קיראני מגראנדה רק עם הארד (44.19 ש') • נאג'וט זכתה בזהב בקפיצה במוט נשים עם 4.90 מ'
גרדינר. ריצה נפלאה סידרה לו את הזהב | צילום: AFP

400 מ' גברים: סטיבן גרדינר קטף את הזהב עם 43.85 ש'

האצן מהבהאמס שרף את המסלול כל הדרך למקום הראשון בגמר הריצה היוקרתית בטוקיו 2020 • חוסה זמברנו הקולומביאני עם הכסף (44.08 ש'), ג'יימס קיראני מגראנדה רק עם הארד (44.19 ש') • נאג'וט זכתה בזהב בקפיצה במוט נשים עם 4.90 מ'

דור הופמן, טוקיו
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי ריצות ה-100 מטרים וה-200, הגיעה תורה של ריצת ה-400 במשחקים האולימפיים בטוקיו 2020. סטיבן גרדינר מהבאהמס ניצח את גמר המקצה היוקרתי עם 43.85 ש' וקבע גם את תוצאת השנה שלו. חוסה אנתוני זמברנו הקולומביאני זכה בכסף עם 44.08 ש' וג'יימס קיראני מגראנדה בארד עם 44.19 ש'.

העיניים כולם היו נשואות למסלול באצטדיון האתלטיקה, לריצה שנחשבת לאחת היוקרתיות במשחקים האולימפיים ובכלל בענף. לזהב היו כמה מועמדים, ביניהם שלושת האצנים שגם יהיו על הפודיום. גרדינר ניצח את מקצה חצי הגמר שלו עם 44.14 ש' מוקדם יותר, וממקצה חצי גמר נוסף עלו יחדיו מהמקומות הראשון והשני - זוכה מדליית הכסף זמברנו והזוכה בארד קיראני.

למרות ריצת שיא מבחינתו של גרדינר, שקבע את התוצאה הטובה ביותר שלו השנה, כנראה שציפינו לתוצאה קצת יותר קרובה לשיא העולם. כאמור, השיא המטורף של ואן ניקרק הדרום אפריקני (43.03 ש') שנקבע בריו 2016, נותר על כנו.

גמר נוסף שהתקיים היום הוא בקפיצה במוט נשים, בו קטפה האמריקנית קייטי נאג'וט את הזהב עם 4.90 מ'. אנצ'ליקה סידורובה הרוסייה זכתב בכסף עם 4.85 מ' והולו בראדשאו עם הארד אחרי שעברה 4.85 מ' גם כן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
נאג'וט מתעופפת בדרך לזהב, צילום: AFP,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...