יוסף רבוח, תושב המועצה המקומית קרית ארבע חברון, זכה ביום שישי במקום הראשון בתחרות טקוואנדו לנוער שנערכה ביבנה. רבוח, תלמיד בית הספר "אמית טכנולוגי ממלכתי דתי ירושלים", ניצח שני יריבים ביום שישי בתחרות הלאומית וקטף את המקום הראשון, ניצחון שהעניק לו את התואר אלוף ישראל לנוער בטקוואנדו במשקל עד 78 ק"ג.
רבוח, שזומן לאחרונה לסגל נבחרת ישראל לנוער בטקוואנדו, מציין כי המטרה היא להתחרות ברמות הגבוהות ביותר הן בארץ והן בחו"ל. "אני מאוד מתרגש ורוצה להודות לכל מי שדחף אותי במשך השנים האלו, למשפחה שלי, לחברים שלי ולמאמנים שלי שהיו לצידי ונתנו לי את הכוח לנצח בתחרות ולזכות בתואר, אני מתכוון להמשיך ולעבוד קשה".
המועצה קריית ארבע חברון זכתה לאחרונה באלופת טקאוונדו נוספת, כאשר שרה בן אהרון תושבת הקרייה קטפה את המקום הראשון בקטגוריית בוגרות באליפות ישראל במשקל של עד 53 ק"ג.
שרה בן אהרון אמרה כי תוצאות מגיעות רק לאחר עבודה קשה: "גם אני רוצה להודות לכל מי שסייע לי ורוצה לומר לכל הנוער בקריית ארבע, מי שעובד קשה יכול להצליח ולהגיע להישגים גבוהים מאוד בכל התחומים, זו זכות שלנו לייצג את קרית ארבע".
ספיר גלבוע צברי שאימנה את שניהם מגיל 7 במועצה אומרת: "זה לא היה קל, יוסף עבד חודשים ארוכים מאוד קשה כדי להגיע לרגע הזה ואנחנו מאוד שמחים בשבילו ובשביל משפחת קריית ארבע חברון. אנחנו צופים ליוסף עתיד מזהיר בתחום הטקוואנדו שהולך ומתפתח בארץ ובוודאי נשמע ונראה אותו מנצח גם בתחרויות בינלאומיות".
גלבוע-צברי בירכה גם את שרה בן אהרון ואמרה כי מדובר בצעירה כישרונית מאוד שתביא עוד הרבה כבוד למדינת ישראל ולקרית ארבע חברון. "כיום שרה מתאמנת אצל מרק בריגינסקי ויוסף מתאמן אצל אילן בריגנסקי ברמלה תחת מסגרות נבחרת ישראל, אני תומכת בהם מאוד".
אליהו ליבמן ראש מועצת קרית ארבע חברון: "ברכות חמות לשרה וליוסף שהביאו כבוד גדול לקריית ארבע חברון, נמשיך להוביל בכל התחומים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
