אדם פיטי בבריכה בגלזגו. מבקש להרגיע את הרוחות. צילום: AFP

האלוף האולימפי לשעבר: "רוצים לפגוע בי ובמשפחתי"

אדם פיטי, שזכה בשלושת מדליות זהב בריו 2016 ובטוקיו 2020, יצא נגד הביקורת שהוא סופג על יכולתו • הוא הסתפק במדליית הארד במשחקי חבר העמים, אך הכריז: "אני לא גמור"

[object Object]

זמן קצר לאחר סיומו של מקצה הגמר ב-100 מ' חתירה (סגנון חופשי) במשחקי חבר העמים הבריטי, אדם פיטי מצא את עצמו תחת מתקפה, לאחר שהסתפק במדליית הארד. השחיין הוותיק והמעוטר, התקשה לקבל את האשמות שהוטחו בו ברשתות החברתיות, במיוחד אחרי מפגן התמיכה שזכה מהקהל מחוץ לבריכה בגלזגו, סקוטלנד.

האלוף האולימפי לשעבר, שזכה בשלושת מדליות זהב בריו 2016 ובטוקיו 2020, שיתף לאחרונה את כל הדברים הטובים שקרו בחייו, בהם נישואיו להולי ראמזי (ביתו של השף המפורסם גורדון ראמזי) בדצמבר האחרון והציפיה לילדם הראשון.

פיטי עם אשתו הולי. גישה חיובית, צילום: רויטרס

כעת, הוא נאלץ להחליף את כל המילים המרגשות והחיוביות בקו הגנתי נגד מבקריו החריפים. "אני לא מבין למה ומי אלה שרוצים לפגוע בי ובמשפחתי", פתח פיטי בן ה-31 את דבריו והתייחס גם לצד המקצועי ולמדליית הארד. "זהו רגע מלא גאווה, גם אם העתיד שלי לא יהיה מלא בתהילה".

פיטי הוסיף: "אני עדיין נהנה לעמוד על הפודיום, לשמוע את שאגות הקהל, להתחרות אינץ' אחר אינץ' בבריכה, להכות במים, להתאמץ, כי אני עדיין לא גמור. אני יודע שאלו הסיפורים שאספר לילדיי ונכדיי. אני מסוגל להמשיך, ואדחוף את עצמי עד לקצה".

לבסוף פנה פיטי מחדש למבקריו: "לכל אלה שמנסים רק לפגוע על ידי תגובות ברשתות החברתיות, אני לא מתרגש, שמעתי מאות סיפורים כאלה מספורטאים אחרים. צריך לזכור שאנחנו אנשים שעושים את מה שאנחנו אוהבים - זאת התשוקה הכי גדולה שלנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ראמזי. הבריכה היא התשוקה הגדולה שלו, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...