"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי 5 שנים: הקאמבק של קונור מקגרגור הסתיים בסיוט - תוך דקה

אחרי היעדרות של חמש שנים מה-UFC, הלוחם האירי חזר לזירה מול מקס הולוואי, אך הקרב הסתיים כבר לאחר 69 שניות כשהאירי נפצע ברגל

,עודכן
0השמעה

הקאמבק הגדול של קונור מקגרגור ל-UFC הסתיים בצורה כואבת במיוחד. הלילה (בין שבת לראשון), אחרי היעדרות של חמש שנים מהארגון, הלוחם האירי חזר לזירה מול מקס הולוואי, אך הקרב הסתיים כבר לאחר מעט יותר מ-60 שניות, כשבשניות האחרונות הוא אפילו לא נלחם.

במהלך חילופי המהלומות בפתיחת הקרב, מקגרגור נפצע ברגלו לאחר שנראה כי מתח את אחת הרצועות בברך או בקרסול. האירי ניסה להמשיך, אך לא הצליח לעמוד על רגליו, והשופט עצר את הקרב והעניק להולוואי ניצחון בנוקאאוט טכני כבר בסיבוב הראשון.

פציעה או בעיה מנטלית? כל התגובות להתרסקות של מקגרגור >>

קונור מקגרגור עוזב פצוע,צילום: Mark J. Rebilas-Imagn Images

עבור מקגרגור מדובר במכה קשה במיוחד. הכוכב האירי, שנחשב לאחד הלוחמים הגדולים והפופולריים בתולדות ה-UFC, חזר לאחר חמש שנים בתקווה לפתוח פרק חדש בקריירה, אך מצא את עצמו מסיים את הערב במהירות ובאכזבה גדולה.

הולוואי, מנגד, רשם ניצחון יוקרתי על אחד השמות הגדולים בתולדות הענף והוכיח פעם נוספת שהוא שייך לצמרת ה-UFC.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קונור מקגרגור חוזר ל-UFC,צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר