"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חיים גוזלי נגד איתמר בן גביר: "אתה בושה וחרפה"
לוחם ה-MMA הוותיק ביקר בשבעה של ימנו זלקה ז"ל וביציאה משם תקף את השר לביטחון לאומי: "הפקרת את המדינה, התעסקת בשטויות עם קידום השוטרת, בג״ץ והפיתות. מה אתה עושה במקום להתעסק בפשיעה? שר משטרה עם 101 הרשעות ותיקים"
חיים גוזלי, איתמר בן גביר. צילום: יהושע יוסף, אלן שיבר
רכילות ספורט: אופסייד

חיים גוזלי נגד איתמר בן גביר: "אתה בושה וחרפה"

לוחם ה-MMA הוותיק ביקר בשבעה של ימנו זלקה ז"ל וביציאה משם תקף את השר לביטחון לאומי: "הפקרת את המדינה, התעסקת בשטויות עם קידום השוטרת, בג״ץ והפיתות. מה אתה עושה במקום להתעסק בפשיעה? שר משטרה עם 101 הרשעות ותיקים"

מערכת אופסייד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

אחריפרשת הרצח המזעזע של ימנו זלקה ז״לבדקירות על ידי חבורת נערים, להם העיר וביקש להפסיק לרסס בספריי שלג, לוחם ה-MMA הוותיקחיים גוזליהגיע לנחם את משפחתו בשבעה בפתח תקווה. לאחר מכן, יצא גוזלי למתקפה חריפה נגד השר לביטחון לאומי,איתמר בן גביר.

גוזלי סיפר בסרטון שהעלה כך: "אני בדיוק חוזר עכשיו מהניחום אבלים בשבעה של הנער ימנו שנרצח בפתח תקווה. כואב הלב לראות את ההורים, אי אפשר לתאר את זה כאילו ואני מנסה, לא יודע אפילו מה להגיד.

"אני רוצה להגיד דבר אחד. אני מפנה את זה לשר איתמר בן גביר - אתה בושה וחרפה! אתה אסור לך להיות בכלל בממשלה, אסור לך להיות בכנסת. אתה הפקרת את כל המדינה, את כל הביטחון שלנו פה בפנים. אתה התעסקת בכאלה שטויות בתקופה האחרונה עם הקידום של השוטרת הזאת ובג"צים ושמגא"צים, לקחת פיתות, להביא פיתות, לא יודע מה אתה עושה בכלל.

חיים גוזלי, צילום: Bellator Israel

"הפקרת את כל המדינה בפנים, הפקרת את הכל, נתת לאלימות לעלות, לא עשית שום דבר. לא יודע מה אתה עושה בכלל בתפקיד הזה, זה לא תפקיד בשבילך בכלל. אתה אסור לך להיות בכלל בממשלה. אני לא מבין את זה, באיזו מדינה נורמלית בן אדם שיש לו 101 או לא יודע כמה הרשעות ותיקים יושב בממשלה והוא שר המשטרה.

"במקום להתעסק בפשיעה, במקום להתעסק בדברים שהורסים את המדינה הזאת במה אתה מתעסק כל היום? נערים רוצחים נער, יש איזה כנופיה, כנופיית שפירא, לא יודע מאיפה הפליצו אותם גם כן אלה, משהו SS. אני רואה אותם רצים, מרביצים לאנשים, שודדים אנשים. מי אלה בכלל? איפה אתה נמצא?.

"יושב לנו שמה בממשלה משחק אותה כל היום, מתלכלך על השמאל, מתלכלך על בג״צ, מה קורה פה בתוך המדינה? ילדים נרצחים, איפה אתה? איפה אתה? איפה המשטרה שלך? לא הבנתי. מגן על שוטרים שסורחים. אתה בושה וחרפה. אני אמרתי את זה כבר בעבר לפני כמה שנים. אני לא הזכרתי את השם שלך ולא העליתי אותך בשום רשת אצלי, לא לטוב ולא לרע כי אסור לתת לבן אדם כמוך במה".

שלטים לזכרו של ימנו בנימין זלקה ז"ל במקום הרצח, צילום: גדעון מרקוביץ

"לבן גביר יש יותר תיקים מלעבריין"

בנימה אישית לעוקביו אמר גוזלי: "חברים, כל מי שיכול ללכת לנחם אבלים בפתח תקווה, ללכת לנחם את המשפחה, כואב הלב. ילד צעיר, עוד לא התחיל את החיים שלו, נרצח. על מה? על שטויות. וכל זה כי אין חוק במדינה הזאת, כי אף אחד לא אכפת לו מכלום, אף אחד לא משלם את המחיר, אף אחד לא עושה שום דבר. אנשים יודעים שאם הם יעשו משהו אין לזה השלכות.

"למי נתתם להיות השר לביטחון פנים או ביטחון לאומי או לא יודע איך הוא המציא לעצמו שם? לבן אדם שיש לו יותר תיקים מלעבריין. לי לא אישרו רישיון לנשק, אני ספורטאי שייצג את מדינת ישראל בכל העולם, מה אני עבריין? למה לא אישרו לי רישיון לנשק? אבל יש לי שר שגם אם אני אעשה מהיום פשעים עד היום שאני אמות אני לא אגיע לכמויות תיקים שיש לו.

"הוא אחראי על הביטחון ואנחנו רואים לאן הביטחון הזה הגיע פה בתוך המדינה. זה שיגע אותי לראות שם את המשפחה. לראות את עם ישראל, איך כולם ב מגיעים לשם, אנשים שלא מכירים אותו, זה רק מראה איך אנחנו יכולים יכולים להיות ביחד וכמה זה לא משנה שמאל ולא משנה ימין, זה לא משנה שום דבר. אנחנו בסופו של דבר כולנו יהודים ויש לנו לב יהודי והנה, ברגע האמת כולם הגיעו לשם וחיבקו את המשפחה. אנשים שלא מכירים וכן מכירים. אוהב אתכם ושנראה ימים טובים יותר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
השר איתמר בן גביר, צילום: אורן בן חקון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...